Madonna şochează din nou şi arată TOT pe scenă FOTO şi VIDEO

Ajunsă la 54 de ani, Madonna continuă să şocheze cu showuri care frizează pornografia. Iar ultimul său concert, susţinut la Miami, a fost, poate, prea mult.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 16:29

Madonna arată fantastic la 54 de ani şi nimeni nu poate contesta asta. Însă felul în care se comportă pe scenă stârneşte tot mai multe critici, iar încăpăţânarea cu care insistă să se afişeze în lenjerie intimă a atins deja apogeul şi începe să pară disperarea unei femei care nu vrea să accepte că îmbătrâneşte.

În spectacolul susţinut luni seară la Miami Madonna nu s-a abătut de la show-ul pe care îl face în ultima vreme. A apărut pe scenă într-o ţinută provocatoare şi la un moment dat a rămas doar în ciorapii de plasă, chiloţeii de dantelă, sutien şi corset. Şi, în timpul dansului care a însoţit piesa „Spent Love”, a ajuns să arate mult mai mult decât cineva ar fi vrut să vadă.

Când partenerul ei de dans i-a pus peste mijloc încă un corset pe care l-a strâns cu putere, lenjeria intimă a urcat mult prea sus, lăsând la vedere o imagine aproape degradantă pentru o artistă care a şocat întotdeauna, dar care acum pare că nu mai ştie unde să se oprească.