Madonna susţine că a fost infectată cu noul coronavirus încă din luna martie, când se afla în Paris. „Am crezut că este o gripă”

Madonna susţine că a fost infectată cu coronavirus în luna martie, când se afla în Paris pentru a-şi promova albumul "Madame X".

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 07:07
Madonna susţine că a fost infectată cu noul coronavirus încă din luna martie, când se afla în Paris. „Am crezut că este o gripă”

Madonna a dorit să clarifice zvonurile apărute în ultima perioadă despre starea ei de sănătate, astfel că aceasta a postat un mesaj publicat pe Instagram în care a declarat că a avut coronavirus. 

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu”, a scris Madonna pe Instagram. 

Citeşte şi: „Vino cu propriul tău coronavirus!”. Petreceri tematice în SUA, pentru infectare voluntară cu COVID-19

Ea a adăugat: „La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”.

Dintre concertele programate la Paris, ea a anulat patru, iar cele din 10 şi 11 martie nu au mai avut loc, după ce autorităţile franceze au impus măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Recent, Madonna a făcut o donaţie de 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.