Madonna trece prin chinuri groaznice pentru a face faţă unui concert, la 61 de ani: „Băi în gheaţă şi transfuzie de sânge în culise”

Turneul "Madame X" al Madonnei a fost anulat de mai multe ori, la solicitarea medicilor, deoarece artista a acuzat probleme de sănătate şi nu a putut urca pe scenă. Chiar dacă urmează o serie de tratamente infiorătoare, face faţă cu greu epuizării.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 09:29

Madonna are de onorat 93 de concerte în acest turneu, prin America şi Europa, ceea ce este extrem de greu pentru orice artist, mai ales pentru ea, care are 61 de ani.
Turneul „Madame X”, care a început în luna septembrie a anului trecut, a fost anulat în jur de opt ori până acum, la indicaţiile medicului, acuzând dureri îngrozitoare şi epuizare fizică.

Celebra cântăreaţă face eforturi extraordinare pentru a fi în formă la 61 de ani şi a-şi putea susţine concertele. Băile în gheaţă, transfuziile de sânge şi masajele sunt câteva dintre metodele la care apelează.

Deşi are o avere impresionantă şi un nume răsunător, Madonna nu a încetat să fie exemplară pe scenă, este dorinţa ei să arate tuturor că profesionalismul nu are limite.

Să îmi onorez spectacolul în fiecare seară, îmi aduce atâta bucurie, iar când se anulează, este un fel de pedeapsă pentru mine.
Dar durerea pe care o am acum este îngrozitoare și trebuie să mă odihnesc și să urmez cerinţele medicilor, astfel încât să mă pot întoarce mai bine și să continui călătoria Madame X„, a spus Madonna, potrivit Mirror.co.uk.

Madonna, filmată când îşi bea propria urină

Madonna a primit multe critici după ce a postat un videoclip în care îşi bea propria urină. Vedeta şi-a prezentat astfel tratamentele de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concerte.

Imaginile publicate au provocat un adevărat scandal după ce vedeta de 61 de ani a arătat lumii întregi cum se relaxează după concertele extenuante.

În video se vede diva cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă, pentru a ameliora circulaţia picioarelor, iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire.

Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă„, a spus Madona vrând să arate cum se menţine ea tânără. (Vezi AICI video)