MAE, atenţionare de CĂLĂTORIE. În DANEMARCA vor fi FURTUNI şi ploi abundente

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Danemarcei că Institutul Meteorologic Danez avertizează asupra riscului deteriorării condiţiilor de vreme începând cu după-amiaza zilei de 23 mai şi până pe 24 mai, ora 00,00, informează un comunicat de presă remis, vineri, AGERPRES.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 16:25
MAE, atenţionare de CĂLĂTORIE. În DANEMARCA vor fi FURTUNI şi ploi abundente

Potrivit sursei citate, prognoza meteo nefavorabilă vizează furtuni violente şi ploi abundente în regiunile de nord şi de est ale ţării, inclusiv în capitală, cu risc de vizibilitate scăzută şi inundaţii. Ca urmare a precipitaţiilor abundente prognozate, circulaţia rutieră, feroviară şi aeriană poate fi afectată, precizează MAE.

Citeşte şi Pământul o ia la vale! Un sat întreg este izolat din cauza alunecărilor de teren

‘În consecinţă, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc sau tranzitează teritoriul Danemarcei în acest interval să urmărească avertizările meteorologice şi să respecte instrucţiunile emise în acest sens de către autorităţile daneze, să se informeze din timp asupra condiţiilor de călătorie şi să-şi doteze corespunzător automobilele’, se mai arată în comunicatul amintit.