MAE român: Circulaţie îngreunată în Bulgaria, Macedonia, Turcia şi Serbia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Bulgaria că circulația rutieră la frontierele cu Republica Macedonia, Turcia și Republica Serbia este îngreunată.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 11:48
MAE român: Circulaţie îngreunată în Bulgaria, Macedonia, Turcia şi Serbia

Acest lucru se întâmplă din cauza controalelor stricte dispuse de autoritățile bulgare, ca urmare a atacurilor care au avut loc la Paris, în seara zilei de vineri 13 noiembrie 2015.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.
Atentate la Paris.

Citeşte şi TEROARE la Paris. Serviciile secrete franceze ar fi fost AVERTIZATE că vor avea loc atacuri teroriste

O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, vineri seară. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France unde se afla şi preşedintele francez Francois Hollande, care a fost evacuat de urgență. Mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 132 de persoane au murit și 352 sunt rănite. Doi români au murit în explozii.