Maestrul Gheorghe Zamfir cere să îi fie repatriaţi câinii răpiţi de soţia franţuzoaică

Război pe viaţă şi pe câini între naistul Gheorghe Zamfir şi soţia lui, franţuzoaica Marie Noelle Boitel. La 72 de ani, maestrul nu-şi găseşte liniştea şi continuă să-şi arunce vorbe grele cu soţia în procesul de divorţ început în Franţa, în 2010.

31 mai 2013, 13:51
Maestrul Gheorghe Zamfir cere să îi fie repatriaţi câinii răpiţi de soţia franţuzoaică

Surse din anturajul artistului susţin că femeia cu care a avut o căsnicie de 19 ani i-ar fi răpit doi câini, drept pentru care el s-a adresat unui tribunal de lângă Paris cerând repatrierea animalelor, scrie cancan.ro.

Solicitarea a fost înregistrată la instanţa din Fontainebleu de către avocata Isabelle de Bourbon Busset în numele maestrului. Avocata le-a declarat judecătorilor că Marie Noelle ar fi luat câinii din locuinţa pe care o împărţea cu naistul la Bucureşti şi aceştia ar fi ajuns, în cele din urmă, în Franţa.

Avocata Paula Iacob, care îl reprezintă pe artist în România spune că Gheorghe Zamfir ar fi şantajat de soţie. „Doamna Marie Noelle nu a luat câinii pentru că ar fi ataşată, ci ca să-l condiţioneze pe clientul meu să-i dea o serie de bunuri. Ştie că maestrul este un mare iubitor de animale şi acţioneaza ca într-un fel de şantaj. I-a spus că-i trimite câinii înapoi dacă îi trimite el, mai întâi, anumite lucruri”, spune Paula Iacob.