Maestrul tratamentelor cu URINĂ a pus ochii pe CĂTĂLIN MĂRUŢĂ. Ce vrea să facă Gregorian Bivolaru cu vedeta TV

Cu toate că de nouă ani fentează autorităţile de la Bucureşti, Gregorian Bivolaru vrea să îl dea în judecată pe Cătălin Măruţă.

19 aug. 2015, 10:49

Supărat pe Cătălin Măruţă, maestrul uroterapiei l-a chemat pe prezentator în faţa instanţei. Bivolaru cere daune morale după ce la finalul lunii iunie, în emisiunea sa, Măruţă a prezentat cazul bioterapeuta Iulia Bălan, femeie ce susţine că ar fi fost agresată şi violată de un bărbat prezentat ca mâna dreaptă a gurului Bivolaru. Femeia a făcut şi testul poligraf, pe care l-a picat, rezultatul fiind prezentat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, potrivit Spy News.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, FOTOGRAFIE EMOŢIONANTĂ pe Facebook cu micuţii David şi Eva Maria Ioana

Cu toate acestea, rămâne un mare semn de întrebare: cum reuşeşte un urmărit internaţional, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, să-şi facă de cap prin instanţele din Bucureşti. De la condamnarea sa definitivă, în 2013, Poliţia Română îl caută pe maestrul din Tărtăşeşti sub numele de Gregorian Bivolaru chiar dacă uroterapeutul a fugit din ţară în 2006 şi şi-ar fi schimbat deja identitatea, în Magnus Aurolsson, fiind în prezent în Suedia.

Citeşte şi Andra şi micuţa Eva Maria Ioana, la prima PLIMBARE. FOTO