Mafia cărnii. O localitate întreagă acuză patronii libanezi ai unui abator că au aruncat dejecţii în Argeş

De cum intri în localitatea Mihăileşti, te izbeşte un miros înţepător. Oamenii sunt disperaţi şi arată cu degetul către Abatorul din oraş. Firma este deţinută de libanezul El Khouny Elias, arestat în 2012, în dosarul mafiei cărnii. Afacerile merg ca pe roate, chiar dacă patronul nu funcţionează după normele impuse.

RomaniaTV.net
01 sept. 2015, 11:03
Mafia cărnii. O localitate întreagă acuză patronii libanezi ai unui abator că au aruncat dejecţii în Argeş

Patronii Abatorului din Mihăileşti nu au investit într-o staţie de epurare. Asta înseamnă că, deşeurile sunt aruncate ilegal. Mai exact, printr-o conductă se varsă direct în Râul Argeş.

„E ceva insuportabil cu mirosul ăsta de la abator. Când ne-am construit noi casele, nu era aşa ceva. nu mai ţin cont de nimic. noaptea devarsă în lac mizeriile de la abator. Mirosul este de la abator. are conductă care se varsă în Argeş, tot mirosul vine în sat, băligar în stânga mea, ne-a terminat definitiv„au declarat localnicii.

Citeşte şi Abatorul care aparţine familiei preşedintelui CJ Botoşani a fost închis

Problema este cunoscută şi de primarul din oraş. La rândul său, acesta este deranjat că libanezii au datorii la Primărie de aproximativ 3 milioane de lei.

Staţia de epurare a oraşului Mihăileşti este înfiinţatî de 4 ani. ca să poată să deverseze trebuie o conductă legată de staţia lui de împingere. aceasta nu există„, a declarat primarul.

Deşi s-au făcut nenumărate plângeri, specialiştii de la Apele Române nu au venit niciodată noaptea, la faţa locului, pentru a ridica probe. Dreptate ar putea face şi cei de la Garda de Mediu. Contactaţi telefonic de echipa România TV, aceştia nu au dosirt să comenteze cazul din Mihăileşti.