Magazin cu haine, cuprins de flăcări. Mai multe persoane, evacuate de urgenţă

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, pe strada Brancoveanu, în jurul orei 10:00, unde un magazin de haine a luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită, pompierii au evacuat toţi oamenii din bazar.

RomaniaTV.net
17 dec. 2015, 15:45

Un magazin cu haine din Timişoara a fost cuprins de flăcări joi dimineaţa. Pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului, au reuşit să stingă focul destul de repede, având în vedere că incendiul nu s-a extins şi la celelalte magazine din Bazar.

Din primele cercetări făcute de pompieri şi din discuţiile purtate cu o angajată a magazinului, incendiul ar fi pornit de la o casă de marcat iar incendiul s-a extins cu repeziciune la toate hainele şi manechinele de plastic aflate în incinta magazinului. Potrivit voceatimisului.ro, toate persoanele aflate în bazar au fost evacuate de urgenţă, iar poliţiştii secţiei 3 Poliţie din Timişoara, au asigurat paza la intrare şi nu au lăsat pe nimeni să pătrundă în interior, până la finalizarea anchetei.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, doar proprietarul magazinului s-a ales cu o pagubă destul de mare acum în prag de sărbători.