Magazin din Constanţa, prădat de hoţi. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un tânăr din Constanţa a luat tot ce i-a picat în mână dintr-un magazin, în timp ce doi complici ai săi i-au distras atenţia vânzătoarei. Hoţii au mai prădat şi anul trecut acelaşi magazin, informează România TV. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin.

02 iun. 2014, 14:03
Magazin din Constanţa, prădat de hoţi. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere

Hoţii au acţionat potrivit unui plan bine pus la punct. Unul dintre ei s-a oprit în pragul magazinului, s-a asigurat că nu mai sunt şi alţi clienţi şi le-a făcut semn complicilor săi că pot intra.

Citeşte şi Un tânăr a furat bani de la serviciu în ziua angajării, apoi a simulat o tâlhărie

Odată intraţi, doi dintre tineri i-au distras atenţia vânzătoarei cerându-i tot felul de detalii legate de produsele din magazin. În tot acest timp, cel de-al treilea tânăr a mers în spatele magazinului şi şi-a îndesat sub haine mai multe antiperspirante. Din când în când, acesta se asigura că vânzătoarea este distrasă de prietenii săi.

După ce şi-a umplut buzunarele, hoţul s-a îndreptat spre ieşire. Vânzătoarea a devenit însă suspicioasă şi l-a luat la întrebări. Speriat, hoţul a luat-o însă la fugă. În acel moment, complicii săi, un bărbat şi o femeie, au încercat o diversiune şi au anunţat-o chiar ei pe vânzătoare că a fost furată.

Citeşte şi Jaf într-un magazin de lux din Londra: Au furat genţi în valoare totală de 150.000 de lire VIDEO

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns la poliţiştii care încearcă acum să-i identifice pe hoţi. Patronul magazinului spune că paguba nu e mai mare de o sută de lei, însă vrea ca hoţii să fie pedepsiţi pentru că l-au prădat şi anul trecut.

Citeşte şi Şeful Poliţiei Pantelimon, cercetat pentru luare şi dare de mită şi furt calificat