Un tânăr a furat bani de la serviciu în ziua angajării, apoi a simulat o tâlhărie

Un bărbat de 31 de ani, care luni a fost angajat ca vânzător la un magazin din Constanţa, a alertat Poliţia, la o zi de la angajarea sa, reclamând că la magazin a avut loc un jaf, însă în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că tânărul înscenase tâlhăria după ce a furat din unitate 2.300 de lei.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 09:02
Un tânăr a furat bani de la serviciu în ziua angajării, apoi a simulat o tâlhărie

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Galaţi, a fost angajat, luni, ca vânzător la un magazin situat pe bulevardul Duca din Constanţa, care comercializează instalaţii termice, informează Mediafax.

Marţi după-amiază, bărbatul a sunat la Poliţie şi a reclamat că doi indivizi necunoscuţi au intrat peste el în magazin, l-au ameninţat şi au furat din sertarul unui birou 2.300 de lei, reprezentând încasările dintr-o săptămână. El le-a indicat poliţiştilor chiar şi semnalmente ale suspecţilor.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din Poliţiei municipiului Constanţa au mers la faţa locului, stabilind că bărbatul este cel care a furat banii, chiar în ziua în care fusese angajat, şi a înscenat tâlhăria.

Bărbatul este cercetat în libertate pentru furt calificat şi a fost amendat cu 200 de lei pentru alertarea nejustificată a Poliţiei.