Magazinul care vinde arme contra strigoilor şi provizii ca să rezişti asediului lor

Se pare că cea mai mare problemă în Las Vegas nu sunt jocurile de noroc ci învazia iminentă a strigoilor. Din fericire s-a deschis magazinul Zombie Apocalypse, cu toate cele necesare pentru a supravieţui în cazul unei invazii de zombie.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 18:50
Magazinul care vinde arme contra strigoilor şi provizii ca să rezişti asediului lor

Misiunea magazinului deschis recent în Las Vegas este simplă: strigoii se pregătesc să lanseze un atac la nivel mondial şi noi trebuie să îţi oferim tot ce ai nevoie pentru a face faţă acestei situaţii.

De bază în cazul unei apocalipse zombie sunt cuţitele, telefoanele mobile cu electroşocuri, săbiile, găleţile cu mâncare congelată şi ţintele 3D cu strigoi însângeraţi.

Chiar dacă magazinul este cel puţin bizar, proprietarii nu cred cu adevărat în existenţa strigoilor, potrivit the Guardian. Ei cred în schimb că zombie poate fi o metaforă pentru alte lucruri.

„Pentru unele persoane zombie reprezintă guvernul, pentru alţii sunt teroriştii sau străinii. Vrem doar ca oamenii să fie pregătiţi pentru orice eventualitate”, a explicat proprietarul magazinului, Mike Monko.

Mike este şi proprietarul unui magazin de gazon artificial şi spune că multe dintre ideile pentru magazinul zombie vin de la fiul său.

Vezi videoclipul de prezentare a magazinului Zombie Apocalypse aici.