Magda Bistriceanu s-a înscris în partidul lui MRU

Magda Bistriceanu, imaginea PSD din campania electorală pentru europarlamentarele din 2007,  a decis să demisioneaze din partidul condus de Victor Ponta pentru a se înscrie în Forța Civică a  lui Mihai Răzvan Ungureanu, informează DC News.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 07:45
Magda Bistriceanu s-a înscris în partidul lui MRU

Demisia frumoasei pesediste era anticipată încă din vară când aceasta s-a opus acțiunii pentru suspendarea lui Traian Băsescu.   Fostul secretar executiv al PSD Diaspora a publicat ulterior mai multe comentarii critice la adresa USL.

„Am decis sa raspund pozitiv invitatiei partidului Forţa Civică de a ma inscrie in randurile sale. Am primit aceasta propunere de mai mult timp, dar am luat aceasta hotarare abia acum, dupa ce s-a finalizat procesul de inregistrare a candidatilor pentru Parlament. Nu am dorit sa las loc de interpretari, cu atat mai mult cu cat nu doresc sa obtin vreo favoare sau vreun colegiu. Am parasit PSD si m-am alaturat Fortei Civice fara prea multe regrete. Pana la urma cel mai reusit exercitiu democratic consta in participarea activa a fiecaruia dintre noi la viata publica, nu la un rol de simplu spectator. Aceasta oportunitate mi-o ofera Forta Civica.

Esenta democratiei este implicarea fiecarui cetatean, acesta este si motivul pentru care am decis sa fac un pas important, alaturandu-ma unei echipe care cladeste un proiect politic nou. M-am inscris in Forta Civica pentru ca-mi doresc sa sustin aceasta echipa catre care se indreapta cele mai multe sperante din parte tuturor cetatenilor onesti, cu bun simt si responsabili. Consider ca este de datoria mea sa fac acest pas, pentru a avea sentimentul ca fac ceva util pentru semenii mei, pentru tara aceasta, pentru toti cei care mai cred ca lucrurile pot fi indreptate in bine! Voi lupta in continuare pentru ca cei care respecta valorile lumii catre care tindem, sa obtina increderea cetatenilor pentru a guverna in interesul Romaniei si al romanilor!”, a declarat Magda Bistriceanu.