Magda Catone, mărturisiri copleșitoare la nouă ani de la moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Magda Catone și-a deschis sufletul cu privire la moartea soțului ei, Șerban Ionescu, care a survenit în urmă cu nouă ani. Artista recunoaște durerea este încă vie, însă a găsit puterea să meargă mai departe.

19 nov. 2021, 09:08
Magda Catone, mărturisiri copleșitoare la nouă ani de la moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”

Actrița Magda Catone a povestit recent despre pierderea soțului ei, actorul Șerban Ionescu. Vedeta a declarat că i-a fost foarte greu să treacă peste moartea soțului ei, dar a fost destul de puternică să depășească traumatizantul moment și să-l crească pe Carol, fiul pe care îl are cu regretatul actor.

După moartea actorului, Magda s-a retras din lumina reflectoarelor, dar recent, actrița a povestit drama prin care a trecut după moartea soțului ei.

Durerea uriaşă trăită de actrița Adriana Trandafir. A trebuit să se despartă de fiul de 7 ani

„Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta’, a spus Magda Catone.

Cel care alina suferința Magdei Catone este fiul ei Carol. Actrița mărturisește că tânărul seamănă foarte bine cu tatăl său, moștenindu-i talentul artistic. Carol organizează, alături de mama lui, festivalul Șerban Ionescu.

„Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului’, a povestit Magda Catone, potrivit Viva.ro.

Magda Catone și Șerban Ionescu au avut un mariaj din care nu au lipsit conflictele majore. Actrița a depus cererea de divorț, la 30 de ani de căsătorie, iar prima separare a avut loc în 2010. Magda Catone s-a răzgândit până la urmă în privința divorțului și s-a întors alături de soțul ei.

Doliu în lumea teatrului. Actrița Liliana Tomescu a murit la vârsta de 92 de ani

După doi ani, Șerban Ionescu lua decizia de a divorța, însă actorul s-a stins din viață câteva luni mai târziu, iar procesul de divorț de Magda Catone nu s-a finalizat.

„In cazul meu, un divort ar fi ca un botez. Ca si cum m-as mai naste o data. Azi, la ora 16:30, am intentat proces de divort sotiei mele, Marga Catone”, declara actorul în trecut.

 


loading...
Partenerii noștri