Magda Catone s-a răzgândit: Nu mai vrea să divorţeze prin acord de Şerban Ionescu

Chiar dacă trece prin momente dificile, Şerban Ionescu nu renunţă la divorţul de Magda Catone. În schimb, actriţa nu mai vrea să-şi încheie căsnicia prin acord, motivând că ea nu-şi impută nimic.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 19:09
Magda Catone s-a răzgândit: Nu mai vrea să divorţeze prin acord de Şerban Ionescu

Avocatul lui Şerban Ionescu, Cătălin Dancu, a explicat motivele pentru care actorul vrea să divorţeze şi de ce procedura nu va fi una uşoară, chiar dacă este ţinut la pat din cauza unei boli încă necunoscute.

Magda Catone nu a dorit să divorţeze prin acord. Nu-şi impută nimic. Şerban Ionescu doreşte un divorţ exclusiv din vina soţiei. Motivele divorţului sunt destul de grave, dar adevărate”, a spus Cătălin Dancu, avocatul marelui actor, într-o emisiune televizată.

„Cred că este vorba de un moment de răzbunare, vrea să-i plătească mai multe chestiuni prin refuzarea divorţului prin acord, poate că va dori divorţul din vina exclusivă a lui Şerban Ionescu. Dar Şerban Ionescu este pregătit”, a mai spus Cătălin Dancu, în emisiune lui Cătălin Măruţă.

Actorul Şerban Ionescu susţine în cererea de divorţ că Magda Catone nu i-a fost alături din momentul în care s-a îmbolnăvit, ba chiar l-a făcut să se simtă neputincios şi i-a dat de înţeles că nu mai vrea să facă sacrificii pentru el, scrie CanCan.

În cererea de divorţ, Şerban Ionescu foloseşte cuvinte dureroase şi exprimă sentimentele prin care atrecut actorul de când boala l-a doborât. „Acum un an destinul m-a încercat cu boala de care sufăr şi m-a transformat dintr-un om sănătos fizic, într-un om cu o dorinţă şi mai mare de viaţă, dar neputincios din punct de vedere fizic, cu o nevoie acută de îngrijire. Acestea sunt momentele în care partenerul de viaţă trebuia să fie trup şi suflet alături în amintirea jurămintelor de mult făcute în faţa Eului nostru superior şi în faţa lui Dumnezeu. Atitudinea este una de indiferenţă, se pare că neputinţa mea o oboseşte. Aud mereu că se trezeşte de prea multe ori noaptea pentru nevoile mele, fapt ce mă face să cred că este sătulă de boala şi neputinţa mea„, a scris actorul.