Magda Ciumac, atac dur la adresa lui Tolea Ciumac. „Gunoaiele aşteaptă 18 ani să-şi vadă copiii”

După ce a fost acuzată de fostul soţ că reprezintă o piedică între el şi fiul său, Magda Ciumac a replicat dur. Chiar dacă Tolea Ciumac a spus că, la vârsta de 18 ani, fiul său se va întoarce singur la el, Magda Ciumac a simţit nevoia să îi transmită fostului soţ că este "un gunoi" şi că şi-a văzut copilul doar de 4 ori în 12 ani.

07 dec. 2017, 10:11
Magda Ciumac, atac dur la adresa lui Tolea Ciumac. „Gunoaiele aşteaptă 18 ani să-şi vadă copiii”

Magda Ciumac, fosta soţie a lui Tolea, susţine că acuzaţiile bărbatului sunt nefondate, deoarece nu ştie nimic despre fiul său, nici ce îi place, nici ce detestă, scrie spynews.ro. Magda o atacă dur şi pe actuala soţie a lui Tolea. Despre aceasta spune că şi-a făcut singură cadou un „gunoi”.

Citeşte şi Tolea Ciumac, arestat preventiv într-un dosar de contrabandă cu ţigări

Mai mult de atât, Magda Ciumac susţine că ea şi-a crescut fiul frumos, chiar dacă tatăl său nu îi merită respectul.

„Gunoaiele așteaptă 18 ani să-şi vadă copiii!!!??? Mamele singure și puternice îi au lângă ele! Până la moarte! Să tot aștepte…gunoaiele! Până la 180 de ani! Chiar așa de penibili pot fi unii? Un copil pe care nu l-ai sunat, nu l-ai căutat, l-ai lăsat în voia sorții…l-ai privat de o vorbă bună și căruia…i-ai jignit mama, chiar crezi că o să vină la 18 ani la tine? Gunoiule de om ce ești! Știi cât are la picior fiul nostru? Ştii ce pasiuni are? Cum poți fi atât de penibil și cretin?”, a spus Magda pe un site de socializare.