Magda Ciumac e grav bolnavă. Are doar 32 de ani şi nu se aştepta să primească o asemenea veste

Magda Ciumac are 32 de ani, dar tocmai a aflat că are mari probleme de sănătate şi va avea nevoie de o operaţie pe cord.

RomaniaTV.net
16 apr. 2016, 12:20
Magda Ciumac e grav bolnavă. Are doar 32 de ani şi nu se aştepta să primească o asemenea veste

Magda Ciumac este disperată după vestea primită de la medici. Ea ştie că are nevoie de o intervenţie pe cord, pentru că altfel se poate ajunge la ce e mai rău. Pentru că inima ei pur şi simplu se opreşte şi există oricând riscul să nu repornească. Totul din cauza unui cheag de sânge care împiedică funcţionarea cordului la capacitate maximă.

„Am probleme foarte grave cu inima. Imediat după ce ia Alexander vacanţa de vară mă voi opera. Mie acum doi ani mi-a stat inima în somn 18 secunde. Am şapte-opt kilograme în plus, dar se datorează medicamentelor foarte multe pe care le iau zilnic, 6 dimineaţa, 6 seara. Am fost internată de două ori la clinica de cardiologie. Mi s-a pus de două ori două holdere care mi-au înregistrat toate bătăile inimii. În 49 de ore şi jumătate am avut şapte ieşiri mai grave. Ventricula 5 nu pompează bine sângele la inimă, am un chiag de sânge”, a povestit Magda Ciumac în emisiunea „Agentul VIP”.