Magda Ciumac, reacţie incredibilă când a aflat că Tolea se însoară cu un iepuraş Playboy

A îngropat securea războiului cu fostul soţ! După ce şi-a spălat rufele în public cu Tolea şi s-a aflat într-un adevărat „război” rece cu luptătorul, Magda Ciumac a revenit la sentimente un pic mai bune în ceea ce-l priveşte pe bărbatul cu care a fost căsătorită. Când a aflat că bărbatul se însoară din nou, Magda Ciumac a avut o reacţie la care nu se aştepta nimeni.

13 iun. 2014, 16:50
Magda Ciumac, reacţie incredibilă când a aflat că Tolea se însoară cu un iepuraş Playboy

Problemele între Tolea Ciumac şi fosta lui soţie, Magda, nu sunt de astăzi, ci datează de ani buni. Deşi cei doi au divorţat oficial în 2010, despărţirea lor s-a produs cu ceva timp înainte. Discuţiile aprinse au rămas între ei, însă doar pe tema copilului pe care îl au împreună, un băieţel care va împlini peste câteva luni 8 ani.

Ţi-o mai aminteşti pe Magda Ciumac? Uite cum arată şi ce face acum fosta vedetă OTV FOTO

Luptătorul a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare, însă nu a achitat nici până în prezent vreun leu şi nici nu şi-a mai văzut copilul. Vestea că Tolea Ciumac se însoară nu a surprins-o pe Magda. Femeia a declarat că este împăcată cu gândul că acesta nu mai face parte din viaţa ei. „Nu pot decât să mă bucur pentru el. A fost soţul meu, este şi va rămâne tatăl copilului nostru. Nu mai ţinem legătura. Are oprire pe toate conturile. Nu a achitat nimic, niciodată. Are de plătit peste 150 de milioane de lei vechi, pensie alimentară. Sasha Alexander va face 8 ani în august. Oricum…are tot ce-i trebuie şi nu stăm în ajutorul lui. Dacă un tată nu este responsabil, nu pot decât sa-l compătimesc. Sănătoşi să fim”, a spus Magda Ciumac pentru Spynews.ro.

Tolea Ciumac s-a însurat cu un IEPURAŞ PLAYBOY. Vezi cum arată noua soţie a luptătorului