Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei: „Ca să știți adevărul”

Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei. Celebrul caz a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor şi nici până astăzi, nu s-a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat cu avocata.

24 iun. 2022, 10:33
Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei: „Ca să știți adevărul”
Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei

Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei. Ea și Tolea Ciumac, care la acea vreme era încă soțul ei, s-au întâlnit cu Elodia Ghinescu într-un bar al unui hotel din Brașov.

Bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, unde îi ține la curent cu tot ceea ce face. Ei bine, în ultimul live, aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre cazul Elodiei Ghinescu.

Magda Ciumac rupe tăcerea după 15 ani de la dispariția Elodiei

Magda Ciumac și-a luat toți fanii prin surprindere şi a făcut dezvăluiri neașteptate despre cazul care a stat pe buzele tuturor în urmă cu mai bine de un deceniu. Vedeta a povestit noi detalii despre acest caz.

Eu știam clar că noi ne văzusem cu acea avocată, ca să știți adevărul. În Brașov, la un bar, era un hotel înainte, pe dreapta, la intrare pe strada lungă. Nu știu dacă mai este acum în Brașov (n.r locația). Noi ne-am văzut cu Elodia Ghinescu la masă! Deci noi am băut o cafea cu femeia aia. Eu nu eram atunci cu pozele, eram mică, aveam 21 de ani, când am născut… Vă dați seama că au trecut atâția ani”, a dezvăluit Magda Ciumac.

Citeşte şi: Magda Ciumac, indignată de faptul că fiul ei trebuie să poarte mască la şcoală: „La Untold, au stat cu miile fără mască. Eu trăiesc după regulile mele”

Cine este şi cum arată soţul Magdei Ciumac

În perioada OTV, Magda îşi expunea destul de mult viaţa privată. Cu soţul ei de la acea vreme, luptătorul Tolea Ciumac, a avut multe „meciuri”, atât prin presă, cât şi prin sălile de judecată.

Odată cu dispariţia OTV, a dispărut şi Magda, dar a reapărut peste nişte ani pe reţelele sociale. În prezent, pe TikTok are o comunitate uriaşă pe care o ţine la curent cu noutăţile din viaţa ei şi ale lui Saşa, băiatul pe care-l are cu Tolea.

Un singur lucru nu a dezvăluit până de curând: dacă are şi cine este iubitul ei. În urmă cu puțin timp, Magda Ciumac a făcut marea dezvăluire, şi asta pentru a pune capăt bârfelor că umblă cu bărbaţi de vârsta a treia! Nu doar că are un iubit tânăr, ci este și căsătorită cu el de aproximativ trei ani de zile! Soţul ei se numeşte Ricardo şi este italian.

Magda Ciumac a fost extrem de emoționată, la fel și partenerul ei, care a și rugat-o să le traducă fanilor ei declarația de dragoste pe care i-a făcut-o în direct. „Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteţi norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă.

Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește. A spus că toți sunteți pentru mine foarte speciali. Este fericit că eu am acest suflet pur pentru toată lumea în aceeași măsură”, a spus Magda Ciumac pe contul de TikTok.