Magda Ciumac trece prin chinuri teribile. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac: „Strâng din dinți când ies pe stradă”

Magda Ciumac se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac o ține din medic în medic și chiar va ajunge, în curând, pe masa de operație. După zeci de tratamente, aceasta nu crede că o va scoate la capăt decât dacă apelează la bisturiu.

07 sept. 2023, 22:44
Magda Ciumac trece prin chinuri teribile. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac: „Strâng din dinți când ies pe stradă”
Magda Ciumac trece prin chinuri teribile. Cu ce probleme se confruntă fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac: „Strâng din dinți când ies pe stradă”

Magda Ciumac, cunoscută de o țară întreagă datorită aparițiilor sale la OTV în emisiunile lui Dan Diaconescu, are grave robleme de sănătate. Fosta soție a luptătorului Tolea Ciumac abia mai poate merge din cauza durerilor ce nu îi dau voie să se țină dreaptă. Aceasta a vorbit despre starea sa precară de sănătate și despre eforturile pe care le face pentru a se vindeca. Din păcate, situația este atât de gravă încât este posibil să ajungă și pe masa de operație.

Citește și: Magda Ciumac, amenințată timp de un an de zile de o tânără misterioasă: „A scris că soțul meu a murit”

Magda Ciumac, terorizată de durerile crunte

Fosta soție a lui Tolea Ciumac trece printr-o perioadă grea. Aceasta suferă de dureri foarte mari de spate, lucru ce nu îi dă voie să își trăiască viața în mod normal. Aceasta a consultat mulți medici, atât din țară, cât și din străinătate, însă tratamentele urmate nu au dat roade. Acum, Magda Ciumac urmează un alt tratament complex, dar se gândește că va trebui, ca ultimă soluție, să apeleze la bisturiu, dacă nici de această dată durerile nu îi vor da pace.

„De câteva luni bune mă confrunt cu niște probleme serioase la coloana cervicală și la unul dintre omoplați. Nu mi-e încă clar cum am ajuns la situația asta, cum și unde am greșit de am ajuns să strâng din dinți când ies pe stradă, încercând să merg cât mai dreaptă posibil! Am trecut deja printr-un prim tratament în încercarea de a-mi ameliora situația, dar fără mare folos. Am apelat și la medici români, dar și din străinătate. În prezent, am decis împreună cu specialiștii cu care colaborez să schimbăm tratamentul. Ca atare, am parte de alte medicamente și-mi doresc ca efectele să le resimt cât mai curând”, a declarat Magda Ciumac pentru cancan.ro.

Fosta asistentă a lui Dan Diaconescu a mai dezvăluit că suportă cu brio durerile, asemenea mamei sale, care s-a confruntat ani buni cu dureri și mai atroce, cauzate de cancer. De la ea a învățat să nu se lase doborâtă de problemele de sănătate, ci să le facă față cu mult curaj și speranță.

„Nu vreau ca cineva să înțeleagă că mă plâng! Nici pomeneală! Și spun asta deși sunt conștientă că e foarte posibil să nu pot scpăa până la urmă de operație. Însă am în fața ochilor exemplul mamei mele. Ea, săraca, s-a luptat în ultimii ani cu un cancer absolut devastator. Numai ea știe prin ce dureri a trecut. Și cu toate astea, a rămas demnă până la sfârșit. De la ea știu că doar moartea nu-ți oferă soluții”, a mai spus Magda Ciumac.

În ceea ce îl privește pe fiul și iubitul său, Magda Ciumac spune că îi sunt alături și o sprijină în perioada grea pe care o traversează. Împreună cu cei doi, aceasta locuiește de o vreme în Timișoara, unde se simte foarte bine.

„Știți că nu vorbesc despre viața fiului meu sau despre cea a iubitului meu, dar vă asigur că sunt lângă mine și că mă susțin, așa cum știu ei mai bine. Cu ajutorul lor și al celui de Sus mă încred într-un viitor rezervat optimist, unul care să-mi permită să-mi duc mai departe speranțele și visurile mele”, a mai adăugat Magda, care a împlinit recent 39 de ani.

Citește și: Dana Roba, decizie importantă la doar câteva zile de la externare. Ce mesaje i-au transmis Anamaria Prodan și Magda Ciumac: „Te iubește Dumnezeu!”