Magda Ciumac, amenințată timp de un an de zile de o tânără misterioasă: „A scris că soțul meu a murit”

Magda Ciumac a aflat cine este femeia care i-a trimis amenințări cu moartea timp de aproape un an de zile.

19 ian. 2023, 12:46
Magda Ciumac, amenințată timp de un an de zile de o tânără misterioasă: „A scris că soțul meu a murit”

Magda Ciumac a descoperit că femeia care de aproape un an de zile îi trimite amenințări este o tânără de 26 de ani din Marea Britanie. Fosta asistentă TV a declarat că nu poate da foarte multe detalii din anchetă cu privire la această persoană care o terorizează de atâta timp.

Fosta vedetă a dezvăluit că respectiva domnișoară a creat și câteva conturi false pe rețelele de socializare. Magda a fost uimită într-o zi, când a văzut că aceasta a mințit în mediul online că soțul ei ar fi murit într-un accident de mașină, carbonizat. Rudele speriate au contactat-o imediat pe vedetă, iar aceasta a dezmințit zvonurile. Toate mesaje și înregistrările de amenințare primite au înspăimântat-o.

Citește și: Magda și Tolea Ciumac, întâlnire de gradul 0 pe TikTok: „Magdo, eu voiam să mă împac cu tine”

Nu doar Magda Ciumac a fost amenințată, ci și fiul ei de 16 ani. Băiatul trece prin moemente foarte grele din cauza asta.

„Într-o lună de zile se împlinește fix un an de când o domnișoară de vreo 26 de ani și afirm acest lucru pentru că avem identitatea ei, doar urmează numele acesteia să fie făcut public (…) Ziceam că poate e careva care vrea să creeze un fan page (…) Se face când cineva te place și pur și simplu postează ceva drăguț despre tine, nicidecum să te amenințe cu moartea, să te hărțuiască. (…) A scris că soțul meu a murit într-un accident de mașină, carbonizat, și mă sunau prietenii, familia, rudele”, a mărturisit Magda.

Citește și: Tolea Ciumac a uitat de primul său copil. Cum arată acum Magda Ciumac și fiul pe care îl are cu aceasta