Magda Pălimariu, mamă la 43 de ani. Cum se descurcă vedeta: „Am născut natural, într-un spital de stat”

Magda Pălimariu a devenit mamă la 43 de ani. Prezentatoarea meteo de la Pro TV a născut un băieţel chiar de ziua ei de naştere, pe 20 august. A ales să aducă pe lume bebeluşul pe cale naturală, într-un spital de stat.

04 nov. 2022, 16:54

Magda Pălimariu, mamă la 43 de ani. Chiar dacă trăieşte pentru prima dată aceste momente, îi place foarte tare să petreacă timp cu micuţul ei şi se bucură din plin de această perioadă.

Citeşte şi: Magda Pălimariu arată impecabil la doar o lună după ce a născut FOTO

Magda Pălimariu, mamă la 43 de ani

Am născut într-un spital de stat. Nu au fost complicații, așa că am născut natural, iar bebelușul a ales să vină pe lume chiar de ziua mea, deși termenul dat de medici era până pe 14 august. 

Da, sigur că au fost emoții, cred că la orice vârstă aș fi avut emoții. Însă, într-adevăr, din punct de vedere medical, dacă treci de perioada de 20+, pot interveni tot felul de complicații. Din fericire, nu a fost cazul.

Am avut încredere în medicii care m-au monitorizat, am făcut toate controalele posibile și, atunci când mi s-a spus că trebuie să mă odihnesc, așa am făcut. Am urmat în totalitate sfaturile lor și totul a decurs foarte bine. Sunt și nopți albe, pentru care eram pregătiți, nu e nimic ieșit din comun„, a declarat Magda Pălimariu, pentru Okmagazine.ro.

Vizavi de kilogramele acumulate în sarcină, a luat destul de multe, dar nu se stresează foarte tare din această cauză, pentru este sigură că va scăpa de ele. Are în continuare un stil de viaţă sănătos şi face mişcare în fiecare zi.

Am pus multe kilograme în sarcină, iar ele se duc natural. Plus că este o perioadă activă, nu-mi fac deloc griji în privința asta mai mult decât îmi făceam înainte. Am în continuare o alimentație sănătoasă și nu evit să fac mișcare zilnic„, a mai spus Magda Pălimariu.