Magda Pălimariu face ultimele pregătiri înainte de botezul fiului său. Cine sunt nașii micuțului

Magda pălimariu a declarat pentru revista VIVA! cine vor fii nașii fiului ei. Aceștia fac parte din familie și sunt foarte apropiați de tânăra viitoare mămică și soțul ei, Ionuț Eriksen.

24 aug. 2022, 13:20
Magda Pălimariu face ultimele pregătiri înainte de botezul fiului său. Cine sunt nașii micuțului

Fosta prezentatoare meteo Magda Pălimariu a vorbit despre botezul fiului ei și a dezvăluit câteva informații despre fericitul eveniment ce urmează să se întâmple. Conform informațiilor pe care viitoarea mămică le-a oferit într-un interviu pentru revista VIVA!, părinții spirituali ai copilului fac deja parte din familie.

Magda Pălimariu, primele declarații despre botezul fiului ei

Magda Pălimariu se poate declara o femeie împlinită și extrem de fericită, deoarece are toate motivele din lume. După ce s-a căsătorit cu alesul inimii, vedeta PRO TV a rămas însărcinată. În curând, fosta prezentatoare meteo și soțul său, Ionuț Eriksen, vor devenit pentru prima oară părinți. Cei doi vor avea un băiețel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magda Palimariu (@magdapalimariu)

În iunie 2022, fosta prezentatoare a fost protagonista de pe coperta revistei VIVA! și a vorbit despre viața ei din Norvegia, despre perioada sarcinii, relația cu soțul ei, dar și despre copilul pe care îl au împreună.

Nașii bebelușului fac deja parte din familie, aceștia fiind totodată și nașii de cununie ai acestora. În ceea ce privește locația botezului, cei doi nu au hotărât încă dacă vor alege România sau Norvegia pentru desfășurarea importantului eveniment. „Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali care ne-au cununat și au fost alături de noi mereu, însă nu ne-am decis dacă botezul bebelușului va avea loc aici sau în România.”

Cum își va crește fosta prezentatoare meteo copilul

Vedeta a vorbit despre cum își dorește să-și îngrijească copilul, declarând că nu exclude varianta de a angaja o bonă, chiar dacă  nu este încă sigură. Conform declarațiilor ei, pentru început, soțul ei își va lua concediu în primele săptămâni pentru a o ajuta cu cel mic. „O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta”.

Citește și: Casa Cristinei Țopescu a prins din nou viață. Ce s-a întâmplat cu vila în care a murit jurnalista

Citește și: Cum a reușit Adela Popescu să slăbească după ultima naștere. Vedeta dezvăluie secretul siluetei sale