Magda Vasiliu a izbucnit la aproape un an de la divorţ. „Tot am răbdat, am ignorat. Dar mi-a ajuns”!

Magda Vasiliu se află în Italia de mai mulţi ani, după ce a părăsit România pentru a-și trata fiul de cancer. În primăvară, fosta prezentatoare de la Prima TV a șocat pe toată lumea după ce a anunțat divorțul de cel de-al treilea soț!

25 nov. 2021, 17:21
Magda Vasiliu a izbucnit la aproape un an de la divorţ. „Tot am răbdat, am ignorat. Dar mi-a ajuns”!

Magda Vasiliu a izbucnit la aproape un an de la divorţ. Magda Vasiliu s-a concentrat pe educația băiețelului ei, iar acum a postat pe contul de Facebook un mesaj, în care îi roagă pe cei care susțin că îi sunt admiratori să nu îi mai trimită mesaje și asta pentru că aceasta nu are nevoie de nimeni în afară de familie, care să îi fie aproape!

Magda Vasiliu a izbucnit la aproape un an de la divorţ. „Tot am răbdat, am ignorat. Dar mi-a ajuns”

„Tot am răbdat, am ignorat, m-am făcut că nu pricep etc etc… Dar mi-a ajuns. Pentru toți cei care îmi trimit tot felul de mesaje, care-mi plâng de milă, care se oferă să-mi aline singurătatea, care își oferă ajutorul / sprijinul etc. etc, am și eu un mesaj. Sunt ok așa cum sunt. Chestiunile care țin strict de viața mea personală mă privesc pe mine și cam atât. Că există sau nu cineva, nu e treaba nimănui. Doar a mea”, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Magda Vasiliu, la al treilea divorț! „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord”

„Eventual sora mea sau mama sunt informate despre ultimele evoluții din viața mea sentimentală. Și prietenele foarte apropiate. Nu am multe… dar alea pe care le am sunt perfecte. E adevărat că pe soră-mea aș clona-o, că de vreo câteva ca ea chiar aș avea nevoie, dar mă mulțumesc și cu situația actuală. Așa că domnilor care-mi scriu / comentează le recomand să nu- și facă griji pentru mine, pentru că sunt mai mult decât ok”, a mai adăugat Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu, detalii despre copilul ei, după ce a căzut de pe bicicletă: „Va urma o nouă operaţie. Un fost bolnav de cancer nu e în afara oricărui pericol”

Magda Vasiliu a anunțat divorțul de cel de-al treilea soț în primăvara acestui an. Fosta prezentatoare de la Prima TV și Cosmin Stoian s-au despărţit după aproximativ șase ani de căsnicie.