Magdalena Şerban, criminala de la metrou, rămâne după gratii încă 30 de zile

Publicat: Vineri, 05 Ianuarie 2018 13:10 // Actualizat: Vineri, 05 Ianuarie 2018 15:08 // Sursa: romaniatv.net

Magdalena Şerban, femeia acuzată că de uciderea unei tânăre în staţia de metrou Dristor 1, după ce a împins-o pe sine şi a fost lovită de metrou, rămâne în arest. Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au prelungit, vineri, mandatul de arestare cu încă 30 de zile. Între timp, ancheta pare că bate pasul pe loc. Nici până acum nu avem un rezultat, dacă Magdalena Şerban avea discernământ sau nu în momentul în care a împins pe şinele metroului o tânără care a şi murit lovită de tren în staţia Dristor 1. Expertiza psihiatrică încă nu este gata.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.

Avocata Magdalenei Şerban a contestat măsura arestului preventiv şi a depus la dosar mai multe documente din perioada în care femeia a locuit în Spania, prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice. Fratele şi tatăl criminalei de la metrou ar putea fi traşi la răspundere pentru faptele acesteia. Femeia susține că cei doi sunt tutorii ei, prin urmare aveau obligaţia să o supravegheze.

Procurorii fac cercetări pentru a determina dacă documentele prezentate de criminala sunt adevărate, iar apoi se va stabili cum vor plăti cei doi.

Magdalena Şerban a fost incoerentă în declaraţia dată în faţa magistraţilor. Ea le-a cerut judecătorilor să fie plasată în arest la domiciliu sau control judiciar şi a precizat că locuieşte în Craiova. Femeia a arătat că se află în greva foamei şi că a fost lovită în arest de un gardian. Ea a solicitat în instanţă o confruntare cu tânăra din staţia de metrou Costin Georgian.

Criminala de la metrou le-a spus anchetatorilor că imaginile sunt fabricate, că victima ei nu a murit

Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată. Femeia a mai susţinut că a avut "o discuţie" cu prima tânără, iar cu a doua "o altercaţie", dar că nu a văzut când aceasta din urmă a căzut sau când a venit metroul.

Aceasta susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o "altercaţie" şi "îmbrânceală" cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

"Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.

Potrivit unor surse judiciare, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, când s-a discutat cererea de arestare preventivă, că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost. De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o 'disperare' şi o 'decădere', datorită unei "lipse de speranţă".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H