VIDEO Magicianul de la Românii au talent 2023. Maxence Vire a făcut cardul lui Dragoș Bucur să dispară

Magicianul de la Românii au talent 2023. Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur așteaptă nerăbdători să vadă cu ce momente au venit concurenții de data aceasta. La rândul lor, Smiley și Pavel Bartoș îi vor încuraja pe concurenți din culise, ca de obicei.

10 feb. 2023, 22:51
VIDEO Magicianul de la Românii au talent 2023. Maxence Vire a făcut cardul lui Dragoș Bucur să dispară
Magicianul de la Românii au talent 2023

Magicianul de la Românii au talent 2023. Telespectatorii au văzut un moment incredibil pe care l-a pregătit un muzician. Numărul său “depășește orice imaginație”. Originar din Paris, Maxence Vire este un magician profesionist.

Citește și: Golden Buzz la Românii au talent 2023. Andra a apăsat butonul auriu fără ezitare. VIDEO cu momentul magic

Magicianul de la Românii au talent 2023

De altfel, este comediant magician, după cum a explicat în prezentarea sa, iar pasiunea pentru acest domeniu a început la 10 ani, atunci când tatăl lui i-a oferit o cutie de magie. S-a dedicat constant acestei arte încă de atunci și s-a inspirat de la alți magicieni cunoscuți în lume.

Atitudinea și umorul său i-au impresionat pe jurați. A venit la Românii au talent cu gândul de a fi îndrăgit de public și, cu siguranță, a reușit acest lucru. Magicianul a făcut să-i dispară cardul de credit al lui Dragoș Bucur, spre amuzamentul celorlalți membri de la masa juriului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Elena Țurcan, voce de aur la doar 11 ani

Elena Țurcan a fost născută și crescută în Germania, dar este originară din România. În vârstă de 11 ani, a venit la Românii au talent să cânte, iar talentul ei muzical a fost descoperit de părinți încă de când era foarte mică.

A participat și la versiunea germană a emisiunii de talente, unde a ajuns până în finală. Bunicul ei și-a dorit mereu să o vadă la Românii au talent, iar acum a avut această ocazie. Vocea ei i-a lăsat mască pe jurați, care i-au acordat, evident, patru de DA.

Mi se pare incredibil, dacă aș fi închis ochii și nu aș fi văzut că e un copil în fața noastră, nu m-aș fi gândit niciodată că tu poți cânta așa la vârsta ta. Mi se pare că cine a cântat a fost un om cu foarte multă experiență de scenă, care știe să cânte cu pasiune, nicidecum un copil.

De unde să dobândească un copil toate atuurile astea? Este de sus, de la Doamne-Doamne, asta înseamnă să te naști cu acest har. Așa că drumul tău e scris deja, noi ne-am bucurat că ne-ai cântat și nouă. Sunt sigură că o să cânți pe cele mai mari scene ale lumii. Asta îți doresc”, i-a spus Andra tinerei concurente.