Magistrații Tribunalului Craiova au decis! Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile

Magistrații Tribunalului Craiova au decis prelungirea cu 30 de zile a măsurii de arest la domiciliu în cazul lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat de trafc de persoane, proxenetism și santaj.

10 feb. 2021, 10:18
Magistrații Tribunalului Craiova au decis! Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile

Magistrații Tribunalului Craiova au decis! Alex Bodi va rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile, conform deciziei luate de Tribunalul din Craiova. Avocatul acestuia nu a reuşit să îi convingă pe judecători să îi aplice măsura controlului judiciar, prin urmare afaceristul va mai petrece încă o lună închis în vila de lux din Tunari.

Citește și: Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. Ce spune despre Bianca Drăguşanu, după scandalul cu ameninţările

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj, alături de naşul său Adrian Tâmplaru şi alţi zece inculpaţi. Afaceristul speră că se va face dreptate în cazul său și susține că în această perioadă grea iubita sa i-a fost alături.

Magistrații Tribunalului Craiova au decis! În cadrul unui interviu excluvis pentru România TV, Alex Bodi a precizat că în această perioadă a încercat să combine lucrurile astfel încât totul să treacă mai repede. Afaceristul s-a ocupat de lucrurile personale, a făcut sport și a interacționat mai mult cu prietenii și familia.

„Având în vedere motivul pentru care mă aflu la domiciliu, încerc să combin lucrurile, astfel încât să fie plăcut și să depășesc. Sport, mișcare, mă mai ocup și de lucrurile personale, de afaceri, cât îmi permite timpul și am posibilitatea și în rest interacționez cu prietenii, familie, fetițele mele.

S-au schimbat multe în viaţa mea. Dar, ca sa zic asa, în tot raul este si un bine. Am văzut anumite lucruri, mi-am dat seama de adevaratele prietenii, de adevaratele valori, sa fim sinceri, de libertate. Stau în casă din 18 decembrie. Mai sunt exceptii. Am plecat la Craiova la instanta. IMI doresc sa fiu eu de la inceput, sa am libertate”, a declarat Alex Bodi pentru România TV.

Afaceristul a vorbit și despre relația sa cu Bianca Drăgușanu și susține că nu i-a plăcut să fie în centrul atenției, însă acest lucru nu a putut fi evitat pe parcursul relației. Acesta a precizat că nu a mai vorbit cu fosta soție de trei luni și se concentrează pe actuala relație.

”Am iesit foarte puternic in fata reflectoarelor, ea era persoana publica. Mie nu mi-a placut sa apar. Am evitat sa fiu in centru atentiei. Si nu poti nega asta. Iar referitor la vacante, calatorii, aveau legatura cu afacerile mele. De trei luni nu am mai vorbit deloc cu ea. Ma focusez pe relatia mea. Nu ne uram, nu avem razboi. Eu vreau sa fie intelegere” , a precizat Alex Bodi.