Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. Ce spune despre Bianca Drăguşanu, după scandalul cu ameninţările

Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova, cea care i-a fost alături în ultima perioadă, care a fost extrem de grea pentru afacerist. Moldoveanca locuieşte deja cu fostul soţ la Biancăi Drăguşanu şi nu intenționează să plece prea devreme, mai ales că partenerul ei este decis să o ia de soţie.

21 ian. 2021, 10:26
Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. Ce spune despre Bianca Drăguşanu, după scandalul cu ameninţările
Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova

Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova imediat ce își va demonstra nevinovăția în dosarul unde este acuzat pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane și lipsire de libertate. Momentan, el este în arest la domiciliu.

Citeşte şi: Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi. Afaceristul se află în arest la domiciliu

Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova

Da, o să aștept să îmi demonstrez nevinovăția. Când o să am posibilitatea și libertatea, o să mă însor cu Daria, este ceva discutat de mult timp, îmi doresc foarte mult să fac acest lucru”, a dezvăluit Alex Bodi, la Xtra Night Show.

Daria Radionova ar fi fost cea care a ținut în permanență legătura cu familia lui și partenerii de afaceri, cât timp Alex Bodi se afla în închisoare, iar pentru asta îi este recunoscător.

Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, este important să știi că ai pe cine te baza.

Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a așteptat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. Nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv.

Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, cu partenerii de afaceri, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri pe săptămână. O sunam o dată la două zile, nu puteam suna pe toată lumea.A fost un sprijin”, a mai declarat Alex Bodi.

Citeşte şi: Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Momente cumplite acasă la afacerist

Ce spune despre Bianca Drăguşanu, după scandalul cu ameninţările

Alex Bodi a oferit și primele delcarații despre situația în care se află Bianca Drăguşanu, după ce a mers la Poliţie şi a declarat că este ameninţată, atât ea, cât şi fetiţa ei. Milionarul a susținut că îi pare rău de cele întâmplate vedetei, însă nu vrea să mai aibă vreo legătură cu ea.

Îmi pare rău de ea că e într-o situție mai delicată. Nu am nici o implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu această doamnă”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.