Mai are sau nu Vlad Voiculescu un viitor politic după eșecul de la Ministerul Sănătății. Anunțul făcut de șefa Senatului!

Anca Dragu a vorbit duminică dimineață, la un post de televiziune, despre viitorul lui Vlad Voiculescu în lumea politică din România.

18 apr. 2021, 11:43
Mai are sau nu Vlad Voiculescu un viitor politic după eșecul de la Ministerul Sănătății. Anunțul făcut de șefa Senatului!

Mai are sau nu Vlad Voiculescu un viitor politic după eșecul de la Ministerul Sănătății. Șefa Senatului spune că Voiculescu are un atuu pe care mulți politicieni din România nu îl dețin.

Mai are sau nu Vlad Voiculescu un viitor politic după eșecul de la Ministerul Sănătății. Anunțul făcut de șefa Senatului!

”Vlad Voiculescu are încă șanse în politică. E un politician tânăr, are tot ce îi trebuie pentru politicianul modern. Nu face parte din categoria politicienilor care vor funcție pentru binele personal. Sunt încercări care l-au întărit. Conferința lui după demitere nu a fost bazată pe resentimente și face o analiyă foarte conștientă a mandatului său. Pe Vlad nu l-am văzut ca un rival al lui Dacian Cioloș, de altfel nici nu am auzit intenția lui de a candida la șefie.”, a  declarat Anca Dragu, la Insider politic.

Vlad Voiculescu spune că a făcut şi greşeli în activitatea de la Ministerul Sănătăţii, una fiind aceea că l-a evaluat greşit pe premierul Florin Cîţu. Declaraţia fostului ministru despre o eventuală revenire la MS.

Voiculescu a fost întrebat, vineri seara, la Digi24, dacă la în negocierile cu PNL, Dan Barna şi Dacian Cioloş ar trebui să ceară, pe lângă doleanţa ca Florin Cîţu să nu mai fie premier, şi ca Vlad Voiculescu să revină la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru a încercat să evite răspunsul clar, spunând că persoana sa contează mai puţin, însă la insistenţele jurnalistului a spus: „este o opţiune pe care nu avem de ce să o exludem”.

Întrebat dacă ar accepta din nou funcţia de ministru al Sănătăţii, Voiculescu a răspuns că nu se fereşte de această responsabilitate, pe care şi-a asumat-o.

Întrebat ce a greşit în cele patru luni de mandat pentru ca să se ajungă la criză politică, Vlad Voiculescu a răspuns: „Cred că unele lucruri aş fi putut să le fac mai repede, mai bine. Cred că l-am evaluat greşit pe premierul României, nu mi-aş fi închiput vreodată că situaţia de acum ar putea să fie pricinuită de dumnealui în decurs de câteva zile. Sunt sigur că aş fi putut să comunic mai bine munca colegilor mei din Ministerul Sănătăţii”.

Citește și: Anca Dragu rupe tăcerea după demiterea lui Voiculescu de la Sănătate: Violența acestui gest ne-a mirat și ne-a forțat reacția noastră!


loading...
Partenerii noștri