Mai bine la puşcărie decât la spital. O tânără a sunat la 112 şi şi-a pârât soţul că a plecat beat cu maşina prin oraş

O femeie din Iaşi a vrut să-şi trimită soţul la puşcărie. A sunat la 112 şi l-a pârât că a plecat beat cu maşina prin oraş.

03 oct. 2019, 06:15
Mai bine la puşcărie decât la spital. O tânără a sunat la 112 şi şi-a pârât soţul că a plecat beat cu maşina prin oraş

Marti noaptea, in jurul orei 2400, un apel la numarul unic de urgente 112 a anuntat ca un barbat s-a urcat baut la volan si se plimba pe strazile Iasului, scrie bzi.ro. Tanara le-a cerut disperata ajutorul politistilor, spunandu-le ca sotul ei se afla in stare de ebrietate, la volanul unui autoturism marca Opel. Imediat politistii au plecat in cautarea soferului.

Citeşte şi Şoferii vor fi condamnaţi mai uşor la închisoare. Pentru ce infracţiuni se va înfunda puşcăria

„Politistii au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgenta 112 despre faptul ca un tanar se deplaseaza la volanul unui autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii l-au identificat si oprit in trafic”, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Ar putea ajunge la puşcărie

Politistii Sectiei 6 l-au identificat si oprit pe Mihaita Ventel pe Soseaua Nicolina. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0,75 miligrame alcool pur in aerul expirat. Ulterior, politistii l-au transportat la o unitate medicala pentru recoltare de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„Pe numele barbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, au mai precizat reprezentantii IPJ Iasi.