Mai ceva ca în filmele indiene! Șase copii au rămas fără casă, după ce mătușa lor i-a dat foc. Femeia era geloasă pe frumusețea nepoatei ei de 12 ani. „Spunea că-i fură bărbații”

Un incident demn de scenariile de Bollywood a avut loc într-o localitate din județul Iași. O femeie a incendiat casa propriului său frate pentru că era geloasă pe frumusețea nepoatei sale în vârstă de 12 ani. Acum, șase copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

01 ian. 2024, 11:44
Mai ceva ca în filmele indiene! Șase copii au rămas fără casă, după ce mătușa lor i-a dat foc. Femeia era geloasă pe frumusețea nepoatei ei de 12 ani. „Spunea că-i fură bărbații”
Mai ceva ca în filmele indiene! Șase copii au rămas fără casă, după ce mătușa lor i-a dat foc

Mai ceva ca în filmele indiene! Șase copii au rămas fără casă, după ce mătușa lor i-a dat foc. Femeia care are probleme psihice era extrem de invidioasă pe frumusețea și tinerețea nepoatei sale.

Citește și EXCLUSIV Piedone, după incendiul de la Ferma Dacilor: „Nu poate să fi fost un foc aşa instantaneu. E nevoie de o lege organică: nu ai aviz ISU, nu deschizi”

Mai ceva ca în filmele indiene! Șase copii au rămas fără casă, după ce mătușa lor i-a dat foc

Potrivit cumnatei sale, femeia i-ar fi amenințat de mai multe ori că le va da foc, iar în cele din urmă a acționat.

În momentul în care a izbucnit incendiul, în casă se aflau fratele său, cumnata, dar și cei șase copii ai lor. Din fericire, toți au reușit să iasă teferi, înainte de a se produce o tragedie.

Incidentul șocant a avut loc în localitatea Gîrbești, comuna Țibana, județul Iași, unde femeia cunoscută ca fiind cu probleme psihice a vrut să se răzbune pe nepoata sa în vârstă de 12 ani pe care o acuza că îi fură bărbații.

Familia piromanei geloase spune că ea a fost internată de mai multe ori la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, însă, de fiecare dată a fost externată pe baza semnăturii mamei sale.

Mama fetei de 12 ani spune că este șocată de gestul cumnatei sale și nu îi vine să creadă că a fost în stare de așa ceva doar pentru că era geloasă pe o copilă.

„Cumnata mea abia a fost externată, de la Institutul de Psihiatrie din Iași, de către soacra mea. Casa ei este cumva lipită de a noastră. Nu este prima dată când ne amenință, și soțul meu i-a spus de mai multe ori să se liniștească, însă nu avem cu cine să vorbim. S-a ajuns aici, ea mai stătea și pe la bărbații pe care-i cucerea, nu o vedeam foarte des. Însă ea era geloasă pe fata mea, care are 12 ani, spunea că-i fură bărbații, deci vă puteți imagina ce fel de gândire are”, a declarat cumnata femeii și mama celor 6 copii pentru BZI.

Citește și Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, primele declarații după tragedia în care au murit opt oameni: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”