MAI, mesaj dur în urma tragicului accident din Ungaria. „STOP. E prea mult, demult este prea mult”. Ce sunt îndemnaţi să facă pasagerii

Nouă români au murit marți, în apropiere de Budapesta, în urma unui accident dintre un microbuz și un camion. Informația a fost confirmată de Ministerul Afacerilor de Interne care transmite un mesaj dur pentru șoferi.

23 mai 2018, 12:45
MAI, mesaj dur în urma tragicului accident din Ungaria. „STOP. E prea mult, demult este prea mult”. Ce sunt îndemnaţi să facă pasagerii

Ministerul de Interne a transmis, miercuri, un mesaj către toţi şoferii de mijloace de transport în comun după accidentul grav petrecut în Ungaria, în urma căruia 9 români au murit. Reprezentanţii MAI le transmit acestora să ţină cont că nu sunt singurii participanţi la trafic.

Redăm integral mesajul postat de Ministerul Afacerilor de Interne, România pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Carnagiu în Ungaria. Un microbuz românesc s-a izbit de un camion, nouă persoane au murit UPDATE

„O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… demult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră … dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, în sensul de deplasare spre România. Șoferul microbuzului era LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului.