Mai multe drumuri şi case din Vrancea riscă să o ia la vale din cauza alunecărilor de teren VIDEO

Alunecările de teren dintr-o comună din Vrancea au fost activate de ploile din ultimele zile, care vor continua. Localnicii din comuna Gura Caliţei spun că se tem cîă locuinţele lor ar putea fi înghiţite de pământ. O casă este în pericol de prăbuşire, dar proprietarul refuză să-şi părăsească locuinţa.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 10:23
Mai multe drumuri şi case din Vrancea riscă să o ia la vale din cauza alunecărilor de teren VIDEO

Situaţie alarmantă în Vrancea, unde zeci de case şi mai multe drumuri riscă să o ia la vale. În urma ploilor din ultimele zile s-au produs mai multe alunecări de teren. Autorităţile încearcă să-i mute pe localnici într-o zonă sigură, însă oamenii refuză să-şi lase casele, potrivit România TV.

Citeşte şi Trafic îngreunat pe DN 7 din cauza unor alunecări de teren

Zeci de oameni din comuna Gura Caliţei dorm cu frica în sân. Ei se tem că locuinţele lor ar putea să fi înghiţite de malul de pământ. O casă este deja în pericol de prăbuşire. Proprietarul, un bătrân de 82 de ani, refuză însă să plece din casă. Alunecările de teren au mai afectat câteva sute de metri din mai multe drumuri judeţene şi comunale. Autorităţile sunt în alertă pentru că meteorologii anunţă ploi însemnate şi zilele următoare.

Citeşte şi Ploile torenţiale fac victime în Brazilia: Şase persoane au murit în urma alunecărilor de teren