Mai multe filme pe Netflix. Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții

În ultima perioadă, fanii Netflix s-au declarat extrem de dezamăgiți de recomandările pe care platforma de streaming le-a făcut, însă foarte puțini știu modalitatea secretă prin care pot să vadă cele mai noi și mai bune producții.

12 iul. 2023, 15:20
Mai multe filme pe Netflix. Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții
Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții

Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții. Dacă te-ai plictisit de recomandările Netflix, dar și de filmele despre care se tot vorbește în cercul tău de prieteni, noi îți dezvăluim o modalitate pe care nu multă lume o știe și prin care poți să vezi cele mai tari producții, la scurt timp de la lansare.

Citește și Anna Shay, actriţa admirată de români pe Netflix, a murit subit după ce a suferit un atac vascular cerebral

Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții

Este vorba de niște coduri pe care trebuie să le tastezi pentru a te bucura de cele mai cele mai înspăimântătoare producții de pe Netflix.

De cele mai multe ori, atunci când intrăm pe Netflix avem sentimentul că nu avem nimic de văzut, deși nu am urmărit toate producțiile de pe platformă. Fie titlurile nu ne fac cu ochiul, fie recenziile par slabe, ori poate că vrem ceva complet surprinzător.

Pentru asta există o metodă a codurilor știută de doar foarte puțini oameni, prin care platforma de streaming va fi nevoită să îți recomande cele mai înspăimântătoare producții pe care le are la dispoziție.

Dacă ești interesat de producții cu zombie, tastează 75405 pe Netflix, iar site-ul vă va recomanda toate filmele de acest gen, pe care le are.

Totodată, dacă tastezi 75930, platforma de streaming îți va pune în față filmele horror cu vârcolaci.

Mai mult, dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu este pe gustul tău, atunci încearcă 75804 și cu siguranță că un film cu vampiri va fi pe placul tău.

Veste neașteptată pentru toţi abonaţii Netflix din România

Netflix a interzis partajarea parolelor cu alte persoane din afara locuinței tale. Iată ce efect a avut această măsură asupra utilizatorilor.

Potrivit datelor furnizate de firma de cercetare Antenna, citate de Reuters, numărul înregistrărilor zilnice pe Netflix în Statele Unite a înregistrat o creștere în primele zile după implementarea măsurilor luate de gigantul de streaming împotriva partajării parolelor, din data de 23 mai.

În încercarea de a găsi metode noi de a genera venituri într-o piață deja saturată și într-o economie extrem de instabilă, Netflix a luat decizia de a impune reguli pentru partajarea parolelor contului cu prietenii și familia. Această schimbare reprezintă o măsură drastică pentru o companie care, la un moment dat, a promovat ideea că „Dragostea este partajarea unei parole” prin intermediul unei postări pe Twitter.

Potrivit estimărilor Netflix, peste 100 de milioane de gospodării își partajau parolele de conectare cu persoane din afara caselor lor. În urma noilor reguli, utilizatorii din Statele Unite ale Americii pot acum adăuga un membru din afara gospodăriei lor, doar prin plata unei taxe suplimentare de 8 dolari pe lună. Pare că calculele lor au dat roade, deoarece pe 26 mai și 27 mai, conform datelor furnizate de Antenna, compania a înregistrat aproape 100.000 de noi înscrieri zilnice.

Netflix, care a implementat noile măsuri în peste 100 de țări, nu a oferit un răspuns imediat la solicitarea de comentarii din partea Reuters. Ca pionier al serviciilor de streaming video, compania a înregistrat cele mai mari patru zile de creștere a numărului de utilizatori în Statele Unite, după implementarea acestei schimbări, în cei  patru ani jumătate în care Antenna a monitorizat activitatea companiei.

Potrivit Antenna, creșterea recentă a numărului de înregistrări pe Netflix a depășit nivelurile observate în timpul restricțiilor inițiale impuse în SUA din cauza pandemiei de Covid-19 în martie și aprilie 2020. Antenna obține date de la colectori de date terți care monitorizează chitanțele de achiziții online, detalii despre carduri de credit și debit, precum și date bancare cu permisiunea utilizatorilor.

Citește și Veste neașteptată pentru toţi abonaţii Netflix din România. Cum sunt afectaţi de ultima decizie luată de compania de streaming