Mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente rutiere VIDEO

Două accidente s-au produs la doar câteva minute diferenţă! Duminică noaptea în Capitală, un şofer a scăpat doar cu o sperietură după ce a ajuns cu maşina într-o fântână. Nu la fel de norocoşi au fost şi alţi trei tineri care au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe marginea drumului, din cauza vitezei, informează România TV.

17 feb. 2014, 09:03
Mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente rutiere VIDEO

O plimbare cu maşina s-a dovedit tragică pentru trei tineri din localitatea Moara Vlăsiei. Aceştia se deplasau pe DN1 spre Bucureşti. La un moment dat, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, s-a lovit de bordură şi s-a răsturnat.

Tatăl şoferului a spus că fiul său nu era băut.

„Şoferul a ieşit primul, iar ulterior a fost necesară intervenţia descarcerării pentru a fi scos celălalt tânăr”, a declarat Marius Magheri, poliţist Brigada Rutieră Bucureşti.

Victima a fost transportată la spitalul Elias, iar bărbaţii la Floreasca.

„Primul dintre ei, un bărbat în vârstă de 37 de ani cu o stare mai gravă. El a fost intubat şi ventilat mecanic, el se află internat în secţia de Terapie Intensivă”, a precizat Constantin Olteanu, medic Spitalul de Urgenţă „Floreasca”.

La doar câteva minute, un alt accident a avut loc în centrul Capitalei. Tot din cauza vitezei, un şofer a ajuns cu maşina într-o fântână. Acesta însă a fost norocos şi a scăpat fără nicio zgârietură. Bărbatul a fost verificat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Maramureş: Un copil se zbate între viaţă şi moarte VIDEO