Mai multe persoane au fost reţinute fără motiv în timpul protestelor VIDEO

40 de oameni au fost reţinuţi în timpul protestelor de duminică seara. Ei au fost duşi la Secţia de Poliţie 21 din Capitală. Unii dintre ei spun însă că jandarmii i-au luat pe sus degeaba, pentru că manifestau paşnic. Mai mult, unii susţin că nici măcar nu participau la protest.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 08:11
Mai multe persoane au fost reţinute fără motiv în timpul protestelor VIDEO

Printre cei reţinuţi sunt şi huligani care au incendiat chioşcuri şi au vandalizat magazine, dar şi oameni care susţin că au fost luaţi de pe stradă şi băgaţi în dube fără motiv.

„M-a luat de pe stradă nu eram în grup, nu eram cu nimeni şi m-au luat de pe stradă jandarmii si m-au băgat în dubă, hai cu noi. M-au şi bătut la picioare. N-am facut absolut nimic”, a declarat un tânăr.

„Sunt reporter ca şi voi, la un site de cultură. Făceam reportajul, am terminat, m-am dus la locul meu de muncă şi când am plecat am încercat să ajung la maşină şi au venit la mine”, a precizat un alt băiat.

„25 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru a fi identificate şi luate măsurile legale. Sunt sigur că de vreme ce colegii mei au luat măsurile legale de la Piaţa Unirii la Tineretului au fost ridicate şi alte persoane”, a spus Florin Hulea, purtător de cuvânt Jandarmeria Română.