Mai mulţi absolvenţi ieşeni au preluat celebrul slogan anti-PSD, care a încins spiritele pe Facebook

Câțiva tineri absolvenți ieșeni au terminat școala cu un puternic mesaj anti-PSD. Cu ajutorul unor litere lipite pe toci, ei au formulat celebrul slogan obscen M..e PSD.

RomaniaTV.net
22 mai 2019, 08:20
Mai mulţi absolvenţi ieşeni au preluat celebrul slogan anti-PSD, care a încins spiritele pe Facebook

Absolvenții au fost pozați, iar imaginea postată de Denisa Maria a devenit virală pe Facebook în numai câteva ore. În același timp a dat prilejul unei încăierări online în care jignirile au devenit arma preferată în susținerea punctelor de vedere pro-și anti-PSD.

”Iata ce specimente de absolventi de facultati si sigur sint membri USL, Astea sunt limitele la care sa ajuns la momentul absolviri unei scoli??? Ar fi necesar reinceperea gradinitei!!!”,  ”Halal școala mai faceți pui de napirca”, „Frumoasa” educatie! Atat ati invatat in perioada scolarizarii sa oferiti si sa primiti… sexual. Ce poti cere unora ca voi daca atat practica aveti! Ati absolvit o scoala platita de guvern din banii nostri. Ce asteptari sa avem de la voi? Cata responsabilitate aveti sa dati inapoi societatii tot ce a facut pentru voi? ANALFABETI CU DIPLOMA!”, sunt câteva dintre postărilor celor care i-au criticat pe studenți.

„Școala plătită de guvern din banii noștri „??? În școala plătești și hârtia pe care scrii, scaunul pe care stai, geamul care te apără de vânt, guvernul fura din banii noștri poate așa că stai cuminte în banca ta.

Analfabeta e aia care o idolatrizezi , analfabeți mai gasesti sus in comentarii, cei care susțin acești hoți ce ne fura”, ”Bravo lor ! Acesti tineri au ales sa se implice in politica si vor sa traiasca inintr-o tara normala, una in care teleormanul nu este rezevorul desteptaciunii romanesti !! O tara in care nu intai pupi in *ur un politician cu functie si ajungi ministru si apoi faci si tu o facultate pe la videle, sa fie la dosar ! PS : Ghiciti cu cine NU voteaza acei tineri !”, ”Majoritatea celor care incearca sa isi apere iubitul PCR actual PSD sustin ca acesti tineri au terminat degeaba o scoala,dar ei scriu de zici ca au luat meditatii de la Viorica Dancila :))))) Mult Respect pentru toti oamenii deschisi la minte din acest grup care nu isi vand tara pentru o sticla de ulei si un pachet de faina”, au fost alte postări în favoarea studenților.