Lideri de filiale din PSD Neamţ, SCHIMBAŢI din cauza rezultatelor slabe la europarlamentare

Mai mulţi preşedinţi de filiale locale a PSD Neamţ vor fi revocaţi din funcţie din cauza rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele filialei, deputatul Ionel Arsene.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 14:36
Lideri de filiale din PSD Neamţ, SCHIMBAŢI din cauza rezultatelor slabe la europarlamentare

Acesta a nominalizat trei organizaţii unde vor fi dizolvate birourile locale.

„Sunt mulţumit de rezultatul alegerilor în judeţul Neamţ, mai ales dacă analizăm din punct de vedere al rezultatelor în cifrelor absolute, pentru că am obţinut peste 53 la sută. Au fost şi organizaţii unde avem rezultate slabe şi se impune schimbarea conducerilor şi se va întâmpla asta, în mod cert, la Poiana Teiului, Ştefan cel Mare şi Pângăraţi”, a declarat deputatul Ionel Arsene.

Preşedintele PSD Neamţ a adăugat că zilele viitoare va avea loc o birou politic judeţean unde va fi analizat, în parte, fiecare rezultat obţinut de organizaţiile comunale, orăşeneşti şi municipale.

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare din judeţ cu un procent de 43,15%. Pe poziţia a doua se află PNL cu un procent de 10,62%, în timp ce Partidul Mişcarea Populară a întrunit 9,32%, iar PDL – 9,29%. Candidatul independent Mircea Diaconu a fost votat de 7,46% dintre alegătorii veniţi la urne.