Mai mulţi miniştri vor alerga la semi-maratonul din 18 mai de la Bucureşti

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, precum şi alţi reprezentanţi ai Guvernului, vor alerga la semi-maratonul programat la 18 mai în Bucureşti, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 11:30
Mai mulţi miniştri vor alerga la semi-maratonul din 18 mai de la Bucureşti

Se vor alinia la start şi Gabriel Oprea, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, Titus Corlăţean, ministrul de Externe, Attila Korodi, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Bogdan Stanoevici, ministrul delegat pentru Români de Pretutindeni, Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, şi Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Toţi vor participa la semi-maratonul organizat de Asociaţia Bucharest Running Club. ‘Semi-maratonul internaţional Bucureşti Petrom este genul de eveniment pe care vreau să îl văd prezent în societatea românească, nu ca o manifestare ocazională, ci ca una constantă. Cred foarte tare în puterea exemplului şi în faptul că astfel de curse trezesc în fiecare dintre noi şi plăcerea pentru sport, şi dorinţa de a duce un mod de viaţă sănătos şi mai departe de a face performanţă. Abia aştept să alerg alături de toţi participanţii şi le mulţumesc domnilor miniştri care au răspuns afirmativ invitaţiei mele de a fi acolo, dedicaţi sportului de masă’, a precizat Gabriela Szabo într-un comunicat de presă.

Semi-maratonul Internaţional Bucureşti Petrom se va desfăşura în perioada 17-18 mai şi cuprinde cuprinde atât curse pentru adulţi, cât şi curse pentru copii.