Mai tare ca Bute. Soţia lui Alin Oprea l-a făcut KO pe paznicul licelui fiicei ei

Liceul de Muzică „George Enescu” este zguduit de un nou scandal, la doar trei zile după ce o elevă de clasa a XI-a şi-a acuzat fostul profesor de religie ca a sedus-o. De data această, protagoniţti sunt cântăreţul Alin Oprea şi sotia lui, care nu au fost lăsaţi să-şi vadă copilul la serbare. Drept răzbunare, femeia l-ar fi agresat pe unul dintre paznicii instituţiei, care a avut nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 10:19
Mai tare ca Bute. Soţia lui Alin Oprea l-a făcut KO pe paznicul licelui fiicei ei

Larisa şi Alin Oprea au mers joi la Liceul de Muzica „George Enescu” pentru a-şi susţine fiica, elevă în ciclul primar, care participa la serbarea de sfârşit de an, scrie cancan.ro.

Entuziasmul lor de a o vedea pe Melissa pe podium a fost împiedicat de unul dintre paznicii liceului, vigilenţi de la izbucnirea scandalului sexual. Acesta nu le-a permis accesul, pentru că Alin Oprea, fosta jumătate a trupei Talisman, nu avea la el buletinul, pentru a fi notat în registrul de intrare de către paznic, aşa ca s-a luat la harţă cu acesta.

Potrivit unor martori ai incidentului, Larisa Oprea şi-ar fi ieşit din fire, bruscându-l şi lovindu-l de mai multe ori pe agentul de pază, care a căzut, lovindu-se la ceafă. Paznicul implicat în conflict a leşinat, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.