Maia Morgenstern, CÂŞTIGURI COLOSALE. Vezi ce AVERE a strâns cea mai cunoscută actriţă din România

În timp ce mulţi dintre colegii de breaslă abia îşi duc traiul de pe o zi pe alta, actriţa Maia Morgenstern se poate lăuda nu doar cu o cariera de succes, ci şi cu o avere care îi asigură un viitor confortabil. Cea mai cunoscută actriţă din România câştigă 14.000 de lei pe lună şi are în bănci aproape jumătate de milion de lei.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 07:30
Maia Morgenstern, CÂŞTIGURI COLOSALE. Vezi ce AVERE a strâns cea mai cunoscută actriţă din România

Maia Morgenstern este una dintre cele mai bine cotate actriţe din România. Colaborarile cu mai multe teatre de renume, apariţiile în serialele tv şi contractele pe care le are cu diverse trusturi de radio şi televiziune îi aduc venituri lunare ce îi asigură un trai fără grija de mâine.

Potrivit declaraţiei de avere, Maia Morgenstern încasează anual aproape 170.000 de lei din drepturile de autor şi de la teatrele pe scenele cărora urcă de ani buni.

Citeşte şi: Maia Morgenstern: Am cunoscut foamea, la modul cel mai real

Şi la capitolul conturi bancare, marea actriţă stă bine, având cinci depozite ce adună împreună aproape 450.000 de lei. Maia Morgenstern a colaborat şi cu regizori de peste hotare, fapt ce i-a mai adus bani în cont.

Maia Morgenstern are 51 de ani. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se număraă Lola Lola, din Îngerul albastru. Ea este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele „Balanţa„, „Cel mai iubit dintre pământeni” şi „Patimile lui Hristos„.

Citeşte şi: Fiica Maiei Morgenstern, rezultate excelente la Evaluarea Naţională: Acum nu mai am emoţii