Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase: „Draga mea, ce-aș putea spune eu despre tine?”

Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase. Ediţia de duminică, 27 martie, a fost una incendiară, ce a avut-o la masa juriului pe actrița Carmen Tănase. Aceasta a avut parte de o mega surpriză, a fost luată la "roast" de buna ei prietenă.

28 mart. 2022, 11:29
Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase: „Draga mea, ce-aș putea spune eu despre tine?”
Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase

Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase. „Eu cred că doamna Carmen Tănase se așteaptă să fiu aici. Căci dacă nu eu, cine. Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie. Prietenia noastră e bazată pe foarte multă sinceritate și încredere”, a declarat Maia Morgenstern.

Citeşte şi: Maia Morgenstern şi-a pus la dispoziţie apartamentul pentru refugiaţii din Ucraina: „Omenia trebuie să primeze”

Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase

Carmen, eu n-am vrut să vin, pe bune, n-am vrut să vin, dar au venit facturile și iată-mă și pe mine aici. Draga mea, Carmen, ce-aș putea spune eu despre tine? Ești mare… Ahh… Da, ești mare! Cam atât, vă mulțumesc frumos! Ce cuvinte ar putea să o cuprindă, că nu o mai cuprinde nimic? Tu îți dai seama că ăștia de la canalul ăsta dau bani oamenilor să facă mișto de tine?„, a început, Maia, în forță.

Mă leagă de doamna Carmen Tănase o adevărată prietenie, o prietenie sinceră, bazată pe respect, pe stimă, pe admirația pe care mi-o poartă dânsa mie”, a mai zis Maia Morgenstern.

Nu a scăpat nici juratul Mihai Bendeac. „Domnu’ Bendeac, domnu’ Bendeac, vă văd aicea, știu că dumneavoastră scrieți, dumneavoastră sunteți scriitor, spui Bendeac, spui Balzac. Dumneavoastră, acest Dostoievski al publicității românești, Mamăă, mămicuțăă, mamăă…„.

Maia Morgenstern a trecut apoi la roast-ul Deliei. “N-aveți nicio operație și nici nu vă trebuie. Deși vreo două așa, poate adunare, înmulțire. Operații aritmetice simple ”.