Măicuţa care a născut gemene: „Nu pot s-o iau ca pe o nenorocire. Este adevărat, am greşit” VIDEO

Recunoaşte că a greşit, dar spune că nu a făcut o nenorocire. La un an după ce a născut, fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni din judeţul Călăraşi s-a izolat cu gemenele ei într-o casă din cartierul bucureştean Militari.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 08:52
Măicuţa care a născut gemene: „Nu pot s-o iau ca pe o nenorocire. Este adevărat, am greşit” VIDEO

La un an de la scandal, Elena Gâtlan, fosta maică Sebastiana, s-a refugiat într-o casă a unei fundaţii.

„Nu pot s-o iau ca pe o nenorocire. Este adevărat, am greşit. Este problema mea. Nu mai dau niciun interviu şi nici nu mai vreau ca fetele să mai apară undeva. Fiecare cu viaţa lui. Vreau să-mi văd de intimitatea mea”, spune maica stareţă.

Femeia mărturiseşte că nu o cunoaşte pe cea care i-a luat locul la manastirea Tăriceni, deşi recunoaşte că i-a trimis noii stareţe câteva mesaje pe telefonul mobil. Întrebată dacă mesajele erau vulgare, aceasta a evitat să răspundă.

„Am văzut la televizor şi eu. Deci nu vreau să discut. Nici n-o cunosc pe maica. Eu i-am trimis nişte mesaje. I-am explicat eu ei ceva. Dar nu este treaba dumneavoastră şi maica poate să vorbească orice.”

În urmă cu numai trei zile, maica Marina Roşu, cea care a înlocuit-o pe maica Sebastiana, o acuza:

Dumneaei mi-a trimis şi mie nişte mesaje pe telefonul oficial al mănăstirii. Mai erau şi nişte cuvinte jignitoare pe-acolo, dar trebuie să iertăm.”

Întrebată cât de vulgare erau mesajele, aceasta a răspuns vizibil ruşinată: „Puţin!”.

În noiembrie, anul trecut, maica stareţă de 40 de ani a născut două fetiţe la spitalul Pantelimon din capitală. Gemenele sunt rodul dragostei dintre stareţă şi un preot din judeţul Ialomiţa. Vestea i-a lăsat fără glas pe episcopii Sloboziei şi Călăraşilor, care au pornit imediat o anchetă.

Povestea sarcinii stareţei a ocupat prima pagină în toată presa, chiar dacă preotul mănăstirii a încercat să acopere minunea. „Când a plecat la spital, a zis că este plecată că o doare mijlocul, picioarele şi spatele”, a spus la momentul respectiv preotul slujitor la mănăstirea Tăriceni.