Maica Domnului plânge în biserică. Biserica din Timişoara unde credincioşii spun că s-a produs o minune VIDEO

Un miracol, asta spun credincioșii dintr-o comună din Timiș după ce o statuie a Maicii Domnului de la biserica greco catolică a început să lăcrimeze.

24 mai 2021, 17:06
Maica Domnului plânge în biserică. Biserica din Timişoara unde credincioşii spun că s-a produs o minune VIDEO

Preotul paroh de la Biserica greco-catolică din Sânandrei a observat minunea şi le-a arătat-o şi credinioşilor. Preoţii au ridicat probe din respectivul lichid, despre care se spune că sunt lacrimi de la Maica Domnului, şi acum aşteaptă rezultatele expertizei. Până atunci, credincioşii văd o minune dumnezeiasă, sau un semn divin.

„Maica Domnului ne tot atenţionază, dar Maica Domnului, cînd vede că noi nu suntem receptivi, plânge, că nu mai are ce să facă. Noi suntem atât de răi şi nu empatizăm. Poate că acum a considerat Maica Domnului că trebuie să ne atragă atenţia, poate că vin vremuri mai grele. Dacă noi am fi mai îngăduitori şi mai buni, Dumnezeu ar fi şi el îngăduitor cu noi”, spun credincioşii.

Citeşte şi Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Ce sa spui cand esti in suferinta!

Unde a apărut Fecioara Maria, la Lourmes, la Fatima, nu s-a arătat unor oameni importanţi, ci copiilor, celor smeriţi, celor umili. Acum, nu vreau să mă laud că sunt umil sau smerit. Dumnezeu a ales„, a declarat preotul Gheorghe Rădulescu, citat de România TV.

Părintele protopop de Timişoara, Răzvan Oprişa, care a fost delegat să ia probe, a anunţat că acestea vor fi duse să fie analizate în trei locuri diferite, la Medicina Legală, un institut privat şi poate chiar în Italia.

Nu toţi pun însă această situaţie pe seama divinităţii, unii explicând-o prin condens.