Măicuţa Cosmică explică misterul certurilor dintre Oana şi Marioana Zăvoranu: „Oana a fost posedată”

Oana s-a certat pentru avere cu mama ei, Marioara Zăvoranu, pentru că este posedată. Afirmaţia şocantă îi aparţine celebrei Măicuţei Cosmice, Maria, care susţine că întreg scandalul a fost provocat de vrăjitoarele la care cele două femei au apelat.

01 mai 2015, 09:03

Măicuţa a explicat că vrăjitoarele, prin dedublare, intrau în corpul uneia pentru a o înjura pe cealaltă, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Cine este bărbatul cu care Oana Zăvoranu împarte banii. Acţionarul secret al firmei deţinute de Mărioara FOTO

Mai mult, măicuţa cosmică a mai observat că la un moment dat Oana avea un chip care nu mai era al ei.

Citeşte şi OANA ZĂVORANU, primul pas pentru a primi uriaşa avere a Mărioarei. Cum vrea să scape de unchiul GIGICU

„Mi se pare cam deplasata persoana, sunt multe iesiri care nu sunt firesti. A vorbit foarte urat, probabil ca a avut vina si mama ei, dar cea mai mare problema in relatia ei cu Marioara, au fost vrajitoarele, care prin dedublare pot face ravagii intr-o familie. Pot sa ii puna in pozitii diametral opuse, chiar si mama si fiica. Vrajitoarele, prin dedublare, au un corp dublu eteriu si pot intra in oricine, sigur le posedau pe amandoua. Intrau in una si o injurau pe cealalta. Oana avea la un moment dat un chip care nu era al ei, in momentul acela sigur a fost o vrajitoare in ea. E ceva oribil acolo, exista entitati care sunt din iad si care se dedubleaza nativ”, a spus Maicuta Cosmica.