Măicuţa de la Tăriceni care a născut gemeni, acuzată de escrocherii imobiliare

În timp ce încerca să afle detalii despre stareţa care a născut gemeni, echipa RTV a descoperit ieri un alt caz şocant: o bătrână care locuieşte la mănăstire susţine că e ţinută cu forţa acolo de preoţii care i-ar fi vândut locuinţa de lângă Iaşi. Bătrâna mai susţine că în această poveste este implicată şi măicuţa Sebastiana, cea care a născut recent.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 08:35
Măicuţa de la Tăriceni care a născut gemeni, acuzată de escrocherii imobiliare

O bătrână care locuieşte la mânăstire a venit să ceară ajutor, în timp ce reporterul RTV stătea de vorbă cu unul dintre preoţii de la Mânăstirea Tăriceni despre stareţa care a născut gemeni.

Femeia l-a rugat pe reporterul RTV să-i împrumute un telefon pentru a-şi putea suna nepotul să vină să o ia de aici. Bătrâna a povestit echipei RTV că mai multe persoane de la Mănăstirea Tăriceni, printre care şi stareţa care tocmai a născut, i-au vândut casa de lângă Iaşi şi au adus-o cu forţa la mănăstire. În faţa camerei de filmat însă, unul dintre preoţi, nu a lăsat-o pe bătrână să vorbească.

Sunaţi nepoţii să vină să mă ia că mă tem căp o sa vină să-mi taie capul“, le-a spus femeia reporterilor RTV, în timp ce un preot încerca s-o oprească.

Bătrâna a mărturisit că este schingiuită de o altă măicuţă de la mănăstirea Tăriceni. Cu ajutorul reporterilor RTV, bătrâna a reuşit să-l sune pe nepotul său şi l-a rugat „s-o scoată de aici“.

Nepotul i-a spus că va veni în zilele următoare să o ia de la mânăstire. Între timp, cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care a audiat-o ieri pe bătrână.