MÂINILE tale arată 5 lucruri uimitoare despre SĂNĂTATEA ta. Atenţie la numărul 4

Mâinile noastre pot spune o mulțime de lucruri referitoare la ceea ce se întâmplă cu sănătatea noastră. Mai multe senzații de la nivelul palmelor și degetelor pot fi indicatori ai unor probleme care se află în alte zone ale corpului, iar aceste semne ne avertizează să nu le ignorăm.

30 apr. 2017, 11:56
MÂINILE tale arată 5 lucruri uimitoare despre SĂNĂTATEA ta. Atenţie la numărul 4

Următoarele simptome pot fi cauzate de boli și deficiențe nutriționale:

1.Deficiență de vitamine

Când simți o senzație de furnicături în mâini, acest lucru ar putea însemna că nu ai suficientă vitamina B1, B6, B12 și/sau vitamina E, scrie tasta.ro. Singura modalitate prin care poți afla dacă într-adevăr suferi de o deficiență de vitamine este să efectuezi un test de sânge. Dacă testul este pozitiv, medicul îți va prescrie un supliment adecvat.

Citeşte şi Cât timp petreci pe scaun? Află ce riscuri te pândesc

2.Probleme de ciruclație

Amorțirea vârfurilor degetelor de la mâna dreaptă poate fi rezultatul unui nerv ciupit, dar poate fi, de asemenea, un semn care indică apariția bolilor cardiovasculare.

3.Diabet

Tremuratul care începe, de cele mai multe ori, la nivelul picioarelor și se ridică până la mâini poate fi un semn al diabetului zaharat. Motivul apariției acestui simptom este micșorarea circulaței care poate provoca afecțiuni ale nervilor.

Citeşte şi Păpădia te scapă de toxine

4.Oboseala și epuizarea

Dacă ridici în mod regulat obiecte grele sau ții încheietura mâinii într-o poziție incomodă constant, o presiune enormă este exercitată asupra nervilor sensibili din apropierea suprafeței pielii. Acest lucru poate duce la tremurat în degete. În aceste momente, asigură-te că îți odihnești mâinile. Este foarte important și să te odihnești suficient și să reduci nivelul stresului.

5.Probleme la nivelul coloanei vertebrale

Deteriorarea coloanei vertebrale poate provoca probleme cu căile nervoase care au drept rezultat simptome ce apar la nivelul mâinilor. Consolidarea mușchilor spatelui prin yoga sau înot poate ajuta la rezolvarea acestei probleme.