Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, de 10 Mai: "Suntem în gând alături de toţi cei care sărbătoresc astăzi Coroana Română"

Publicat: Duminică, 10 Mai 2020 10:01 // Actualizat: Duminică, 10 Mai 2020 10:01 // Sursa: romaniatv.net

Custodele Coroanei, Margareta, a transmis, duminică, într-un mesaj cu ocazia sărbătorii naţionale de 10 mai, că Familia Regală este în gând alături de toţi cei care sărbătoresc Coroana Română, istoria noastră modernă şi aspiraţiile noastre de libertate, progres şi democraţie.

"Astăzi este sărbătoarea naţională de 10 Mai. În fiecare an, Palatul Elisabeta deschide larg porţile pentru mii de români din ţară, din Republica Moldova şi din toate colţurile lumii. Din păcate, în acest an nu putem face la fel. Suntem în gând alături de toţi cei care sărbătoresc astăzi Coroana Română, istoria noastră modernă şi aspiraţiile noastre de libertate, progres şi democraţie. De-a lungul unui secol şi jumătate, toate generaţiile familiei noastre au luat parte la această mare sărbătoare românească a primăverii şi a identităţii naţionale", afirmă MS Margareta.

Custodele Coroanei le urează tuturor românilor o sărbătoare de 10 Mai cu speranţă şi încredere.

"Chiar dacă zilele acestea sunt dificile pentru noi toţi, vă doresc tuturor o sărbătoare de 10 Mai cu speranţă, încredere şi convingerea în destinul ţării noastre. La mulţi ani!", a mai transmis MS Margareta.

Citeşte şi: STARE DE ALERTĂ. Ministrul Marcel Vela anunţă că măsurile din 15 mai sunt publicate în dezbatere pe site-ul MAI

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
10 mai custodele coroanei Margareta mesaj
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H