Major, animalul de companie al lui Joe Biden face furori pe Internet. Este primul căţel vagabond care ajunge la Casa Albă

Joe Biden este noul preşedinte al SUA, după ce a câştigat alegerile împotriva lui Donald Trump. Cel care a atras foarte mult atenţia şi face furori pe Internet este chiar câinele lui Biden, Major.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 09:33
Major, animalul de companie al lui Joe Biden face furori pe Internet. Este primul căţel vagabond care ajunge la Casa Albă

Animalul de companie va fi primul câine salvat de la hingheri care va trăi la Casa Albă.

Major a fost adoptat de familia Biden în 2018, după ce a fost abandonat de mic și preluat de un adăpost de animale. 

Astăzi este ziua norocoasă a lui Major. Nu numai că și-a găsit o casă pentru totdeauna, dar a fost adoptat de vicepreședintele Joe Biden și Dr. Jill Biden! Acum, adopția est oficială. Mult noroc, Major!”, scria adăpostul de animale pe pagina de Facebook, în noiembrie 2018.

Major este primul câine adoptat de la Casa Albă, dar în trecut a existat pisica Socks, care în 1991 a sărit în brațele lui Chelsea Clinton, pe când aceasta ieșea de la orele de pian. Socks a murit în februarie 2009, după două mandate complete la Casa Albă.

Citeşte şi: IMAGINILE MOMENTULUI! Cum a reacţionat Joe Biden când a aflat de la nepoţi că va deveni preşedintele SUA

Cine este Jill Biden, noua Prima Doamnă a Americii

Joe şi Jill Biden au o poveste emoţionantă: Jill l-a ajutat pe Biden să treacă peste şocul pierderii primei sale soţii şi a fiicei lor de numai un anişor, într-un accident rutier.

Jill Jacobs s-a născut pe 3 iunie 1951, în New Jersey. Cea mai mare dintre cele 5 surori, aceasta s-a căsătorit de tânără cu iubitul din liceu, jucătorul de fotbal american Bill Stevenson.

Joe Biden și-a pierdut prima soție și fiica în vârsă de un an de zile într-un accident de mașină, în 1972. Fiii săi, Beau și Hunter, au supraviețuit amândoi accidentului. În moment când Joe Biden a întâlnit-o pe Jill, acesta era senator, iar ea era încă studentă.

Eram obișnuită să mă întâlnesc cu băieți în blugi și tricou, iar el a venit la ușa mea în sacou și pantofi scumpi și eu m-am gândit: Doamne, asta n-o să meargă niciodată, nici într-un milion de ani.

Era mai mare cu 9 ani decât mine! Dar am mers să vedem ”Un bărbat și o femeie” la un cinematograf din Philadelphia și chiar ne-am îndrăgostit unul de altul.

Nu voiam ca cei mici – copii lui Joe – să piardă o altă mamă. Trebuia să fiu 100% sigură”, a povestit Jill Biden pentru Vogue.