Mălina Olinescu a divorţat pentru că soţul ar fi înşelat-o cu doctoriţa care le trata câinele

Deşi susţine că Mălina i s-a plâns de zeci de ori că ar vrea să moară din cauză că viaţa ei nu mai avea sens, Ana-Maria, prietena cântăreţei, crede că artista a pierit în urma unui accident. Aceasta a declarat pentru cancan.ro că artista nu era capabilă de un asemenea gest.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 21:33
Mălina Olinescu a divorţat pentru că soţul ar fi înşelat-o cu doctoriţa care le trata câinele

„Mălinuş nu avea curaj să se arunce, zicea mereu, dar n-ar fi putut să se omoare, sunt sigură! Îşi lăsase ochelarii pe noptieră, papucii lângă balcon, era în haine de somn, nu avea în plan să se omoare. A căzut accidental în timp ce fuma, cred”, a spus Ana-Maria pentru cancan.ro

Ana-Maria spune că a cunoscut-o pe Mălina cu puţin timp înainte ca aceasta să divorţeze de Dan Ştesco. „Era fericită când am cunoscut-o eu, am rămas prietene. Apoi, s-a întâmplat nenorocirea: Dan şi-a făcut o amantă, chiar pe doctoriţa de la cabinetul veterinar unde-l duceau pe Ozzy, câinele lor. Au divorţat invocând crizele ei de personalitate, dar nu este adevărat. El a băgat divorţ, avea altă relaţie. Acela a fost momentul în care viaţa Mălinei s-a schimbat, a slăbit 20 de kilograme într-o vară, a intrat într-o depresie. Dacă era să facă acest gest, l-ar fi făcut atunci, era la pământ!”, şi-a amintit Ana-Maria.

Femeia susţine că a primit, de-a lungul anilor, zeci de telefoane de la Mălina: „Mă suna plângând, îmi spunea că vrea să moară. La început m-am speriat foarte tare, dar apoi am ajuns la concluzia că erau doar ameninţări fără sens. De multe ori am fost cu mama ei la ea acasă, s-o îmbărbătăm, stăteam şi câte o noapte întreagă până îşi revenea„, explică prietena Mălinei, care a ţinut să precizeze că a uimit-o absenţa fostului soţ de la înmormântare.